001 - Escaperoom aglemeen

4e PrinsenDweilBal was superfeest


Geplaatst op: 23 januari 2012

Afgelopen zaterdag organiseerde dweilorkest DORST en carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek voor de 4e keer het Prinsendweilbal. Een avond voor dweilorkestenfans die van een goed stuk muziek houden en daarbij ook een supergezellige avond willen hebben. Immitsj helpt als locatie hier natuurlijk aan mee, dynamisch misschien een moeilijke zaal om te spelen maar wat betreft sfeer de beste zaal in Mijdrecht.

Goed en gezellig was het zeker, met het jaar wordt het beter en leuker en de orkestkeuze was dit jaar een schot in de roos. Uit Noordwijkerhout, het carnavalsdorp bij uitstek boven de rivieren, kwamen de Keietoeters en Nix Dus. Beide orkesten spelen goede en gezellige muziek, ons kent ons in de bollenstreek dus ook een gezamenlijk optreden stond er op de rol. Met deze orkesten op een carnavalsavond als huisorkest is een top avond verzekerd. Uit het hoge noorden kwamen de Utlopers uit Sneek, een stel jonge honden tussen de 18 en 23 jaar, een onwijs gezellige groep muzikanten die duidelijk een goede opleiding hebben genoten. Als u wel eens in Thialf komt zult u ze ongetwijfeld nog een keer zien tijdens de pauzes van de schaatswedstijden. Qua stijl en kwaliteit geldt hetzelfde eigenlijk voor de Flierefluiters uit Sassenheim, beide orkesten doen niet voor elkaar onder. De flierefluiters zorgden voor een spetterende finale, ongelofelijk muzikaal en zeker zo goed en gezellig als hun wereldberoemde plaatsgenoten kleintje pils. Wat komen er uit die regio ontzettend goede dweilorkesten vandaan. Een stukje zuidelijker, uit Leidschendam, kwamen de Blaasbalgen. Een grote groep en zeker behorend tot de top van Nederland, wat een geweldige sound heeft deze band. Met hun eigen arrangeurs spelen ze op maat geschreven muziek, dynamisch zeer verantwoord. Daarnaast maken de vele positiewisselingen het een genot om naar te kijken en te luisteren, door de vriendschapsbanden met DORST heeft de Prinsendweilbal organisatie ze weten te strikken.

Uiteraard speelde DORST deze avond ook, zij brachten hun nieuwe wedstrijd set, een leuke set die zeker de potentie heeft om prijzen mee te gaan scoren tijdens het wedstijdseizoen dat er weer aan zit te komen. Een set moet altijd gaan groeien in de loop van het seizoen vandaar dat DORST nog wat stijfjes overkwam, maar het beloofd weer wat.

De uitsmijter van de avond werd verzorgt door de Utlopers uit Sneek, het dak ging er af en de zaal bruiste van voor naar achter. DJ tienus zorgde nog voor de after party, met lekkere muziek en de nodige licht en rookeffecten bleef de zaal vol tot ver na middernacht

Mijdrecht kan terugzien op een TOP feest, petje af voor DORST en de HGK dat je zo'n geweldig feest in zo'n klein dorpje weet te organiseren. Moeder verenigingen VIOS en AJOC moeten blij zijn met deze enthousiaste afdelingen binnen hun club.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4e PrinsenDweilBal was superfeest

Afgelopen zaterdag organiseerde dweilorkest DORST en carnavalsvereniging de Huts Geklutste Kliek voor de 4e keer het Prinsendweilbal. Een avond voor dweilorkestenfans die van een goed stuk muziek houden en daarbij ook een supergezellige avond willen hebben. Immitsj helpt als locatie hier natuurlijk aan mee, dynamisch misschien een moeilijke zaal om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: