02 - Senior  sportief actief 2e week
Radio Aalsmeer werpt blik op lokale kunstwereld

Radio Aalsmeer werpt blik op lokale kunstwereld


Geplaatst op: 7 november 2017

Deze week blikken we vooruit op de feesten die er binnenkort gevierd gaan worden, zoals Sint Maarten en Sinterklaas. Jenny Piet en Wilbert Streng brengen ons weer helemaal op de hoogte van de lokale kunstwereld en Mariëlle Wegman presenteert voor het eerst een eigen wekelijks radioprogramma op Radio Aalsmeer. Tenslotte Elbert en Mylène Huijts die weer een volgende schakel aan de oneindige ketting van te-interviewen gemeentegenoten rijgen.

Kunstzinnig ‘That’s Life’

Jenny Piet en Wilbert Streng maken donderdagavond weer live hun maandelijkse kunst, cultuur en lifestyle radioprogramma. Ze trappen af met Jack en Geraldine Bontekoe. Zij hebben het beheer over de collectie van kunstenaar George Lampe (1921-1982) en exposeren momenteel bij Karin Eveleens. Daarna komt curator van Gemeente Aalsmeer Ingrid Koppeschaar vertellen over de expositie van fotograaf en kunstenaar Tobias Rothe, momenteel in het gemeentehuis met als thema de gemeente zelf. Verder stelt Heleen van Haaften twee fotografen en hun eigen stijlen voor: Monic Persoon en Reint Baarda. Het programma sluit af met zowel een muzikale als inhoudelijke terugblik op het afgelopen jaar ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer. De muziek wordt namelijk altijd door de gasten zelf uitgezocht. Donderdagavond tussen 20:00 en 22:00, techniek verzorgd door Frans van der Wee.

‘Let’s Go’ dansend het weekend in

Vrijdag om 18.00 krijgen Kim en Joey bezoek van de dansers van Dance Improvement, dit jaar de Nederlands Kampioen dansen! Kim is benieuwd welke stijlen ze dansen, hoe vaak ze trainen en natuurlijk wat hun favoriete dansliedje is. Verder is het zaterdag 11 november en dus Sint Maarten. Ga jij ook langs de deuren met een (zelfgemaakte) lampion? Vrijdag ben je tijdens ‘Let’s Go’ welkom om langs te komen in de studio. Natuurlijk met je lampioen, een liedje zingen mag ook en dan zorgt Kim voor iets lekkers! Ook hoor je vrijdag weer ‘Raad het Sinterklaaslied’ en als je goed luistert zul je een tip horen. Als jij hoort welk nummer Joey door de mixer heeft gegooid maak je kans op een huisbezoek van de Echte Pieten op 5 december. Tenslotte is er nog de winactie voor de Hans en Grietje Musical. Het sprookje gaat over het snoephuisje van een heks… Knibbel knabbel knuisje… Wat is jouw favoriete snoep? Maak een leuke en originele foto van jezelf met je favoriete snoep. Stuur je foto op naar letsgo@radioaalsmeer.nl en maak kans op kaarten voor de Hans en Grietje Musical in Amstelveen!

Nieuw programma met Mariëlle Wegman: ‘Ga toch Wegman’

Met ingang van aanstaande zaterdag is Radio Aalsmeer opnieuw een programma rijker. 'Ga toch Wegman', gepresenteerd door Mariëlle Wegman, is een programma waar maatschappelijke actualiteiten op de hak worden genomen. Wegman is nieuw als presentator bij Radio Aalsmeer, maar zeer zeker geen onbekende. Zij zet zich al jaren in, maar dan vooral achter de schermen. Nu schuwt ze de spotlight niet met haar eigen programma 'Ga toch Wegman'. Vanaf dit weekend elke zaterdag te beluisteren tussen 16.00 en 17.00 uur.

Bedenker “The RESET-methodes” te gast in ‘Door de Mangel’

Deze week stapte ‘Door de Mangel’ in de wereld van yoga. Afgelopen maandag was Aletta van Oostveen van Yogaletta te gast in de Aalsmeerse talkshow. De in Amsterdam-Noord geboren yogadocente wilde graag logopediste worden, maar begon na haar schooltijd als officemanager. Via de sportschool kreeg zij steeds meer met body & mind te maken. Diverse cursussen, zelfs in Amerika, is zij zo’n twee jaar geleden een eigen yogastudio begonnen. “In de huidige maatschappij hebben we te weinig echt contact. Ik hoop daar wat verandering in aan te kunnen brengen”, aldus Van Oostveen. Als hobby danst de Aalsmeerse graag, studeert ze voor haar plezier en bezoekt ze met haar kinderen diverse musea.

Ook Aletta heeft een nieuwe interessante gast gevonden. Aanstaande maandag zal Gilbert Theman naar de studio komen. “Hij volgt nu yogalessen bij mij, maar heeft in het verleden mijn zoontje ‘Swot-lessen’ gegeven”, aldus Aletta. Themen geeft trainingen en schrijft een boek over loslaten. Ook is hij bedenker van ‘The RESET-methodes’. Van Oostveen wil graag dat hij daar meer over vertelt: “Ik hoop ook dat hij mij als eerste een gesigneerd exemplaar overhandigd tijdens een signeersessie in mijn studio.” Zijn antwoord op deze vragen hoor je maandag 13 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer werpt blik op lokale kunstwereld

Deze week blikken we vooruit op de feesten die er binnenkort gevierd gaan worden, zoals Sint Maarten en Sinterklaas. Jenny Piet en Wilbert Streng brengen ons weer helemaal op de hoogte van de lokale kunstwereld en Mariëlle Wegman presenteert voor het eerst een eigen wekelijks radioprogramma op Radio Aalsmeer. Tenslotte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: