001 - Homan Zonnepanelen
Speciale ochtend voor de Kangoeroes van Atlantis

Speciale ochtend voor de Kangoeroes van Atlantis


Geplaatst op: 7 november 2017

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. De Kangoeroes van Atlantis mochten ook een keer ‘uit spelen’. Normaal trainen ze op de zaterdagochtend een uurtje in sporthal de Phoenix. Voor zaterdag 4 november was het team uitgenodigd om mee te doen aan de Kangoeroe spelochtend in Alphen a/d Rijn georganiseerd door korfbalvereniging Tempo. Dit lieten ze zich geen tweede keer vragen. Een aantal weken was het al voorpret en toen ze eindelijk mochten, was er toch wat spanning bij Isa, Jaidy, Jeftha en Willem. Een beetje te vroeg kwam het team aan in Alphen a/d Rijn. Er was toen al wel de mogelijkheid om alvast een kijkje in de zaal te nemen. De kinderen keken hun ogen uit. Overal slingers, ballonnen en zelfs luchtkussens. Ze wilde direct beginnen, maar er moest nog even gewacht worden. Om 10.00 uur werd de muziek gestart voor een gezamenlijk dansje samen met alle Kangoeroes uit het district. Het waren er wel meer dan 125! Daarna was het tijd om bij spel 1 te starten. Om de 10 minuten werd er door gewisseld naar een ander spel. De kinderen hadden een kaart met alle spelletjes erop en na elk spel verdiende ze een sticker op hun kaart. Wat deden onze Kangoeroes fanatiek mee met de leuke spelletjes. Ze konden onder andere doelpunten scoren bij de korven, klauteren over een luchtkussen, een parcours met skippyballen en ze hebben zelfs al een wedstrijdje gespeeld. Een oude gezegde: ”Als je het naar je zin hebt, dan vliegt de tijd! “Dit klopt, de twee uur zijn voorbij gevlogen. Tot slot is er nog een groepsfoto gemaakt en kregen alle kinderen ook nog een medaille. De gezellige ochtend was helemaal compleet. Bij terugkomst in Mijdrecht was er een opa die overheerlijke pannenkoeken had gebakken. Er werd van de pannenkoeken gesmuld en het was tijd om te gaan. Voor sommige werd het een rustig middagje met een filmpje op de bank.

 

Ook nieuwsgierig geworden naar de Kangoeroes van Atlantis? De kangoeroes is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en trainen op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur in sporthal de Phoenix. Kom dan gezellig een keer vrijblijvend meedoen en geef je op via aanmelden@kvatlantis.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciale ochtend voor de Kangoeroes van Atlantis

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. De Kangoeroes van Atlantis mochten ook een keer ‘uit spelen’. Normaal trainen ze op de zaterdagochtend een uurtje in sporthal de Phoenix. Voor zaterdag 4 november was het team uitgenodigd om mee te doen aan de Kangoeroe spelochtend in Alphen a/d Rijn georganiseerd door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: