001 - Homan Zonnepanelen
Jort Kelder peilt stellingen bij gelegenheidsduo OVU-VIB

Jort Kelder peilt stellingen bij gelegenheidsduo OVU-VIB


Geplaatst op: 8 november 2017

De Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (kortweg VIB) en Ondernemersvereniging Uithoorn (OVU) vormden 7 november jl. een gelegenheidsduo. Samen organiseerden zij een bovenlokale Management Sociëteit in het Apollo hotel Vinkeveen met gastspreker Jort kelder

Om 16:00 stapten de eerste van zo’n 175 ondernemers, directeuren en managers uit De Ronde Venen, Uithoorn, Nieuwkoop e.o. de deur van het Apollo Hotel binnen voor een enerverende middag en avond.

Klokslag 10 voor 5 Introduceerden Arwin Brouwer (VIB) en Sander Toussaint (OVU) zich aan het publiek. Tijdens deze introductie werd een korte video-impressie van de Techniek Driedaagse getoond. Deze, door TechNet Amstel & Venen georganiseerd, techniekdagen laten jongeren uit De Ronde Venen, Uithoorn en Nieuwkoop zien en ervaren hoe leuk techniek is en welke mooie banen er zijn in de techniek. Ondernemers en bedrijfsverenigingen uit De Ronde Venen, Uithoorn en Nieuwkoop ondersteunen dit initiatief met raad en daad.

Jort Kelder trapte vervolgens af met een welkom door Alexander Kluit, Area General Manager van Apollo Hotels. Vervolgens werd het publiek reacties ontlokt op een aantal, soms controversiële stellingen. Denk aan inkomensnivellering en de Quote 500, verlaging van de dividend belasting. #MeToo, de brug Uithoorn (wat inmiddels geen issue meer bleek te zijn….), de gekozen burgemeester en deregulering. Bij deze laatste wist het publiek wel raad mbt het afschaffen van onnodige accijnzen, erfbelasting en regeltjes bij de gemeente, bijvoorbeeld m.b.t. de organisatie van evenementen. 

Onder het motto ‘Hoe heurt het eigenlijk’ demonstreerde Jort tot besluit het chambreren van een fles champagne met de voet van een champagneglas, wat in 1 keer slaagde! 

Met een aantal enerverende indrukken verzamelden de deelnemers zich bij de netwerkborrel om nu een echt bovenlokaal te netwerken. Gemeentegrenzen bleken hierbij geen barrières te vormen. 

Het netwerken werd verder versterkt tijdens het diner met zo’n 112 personen, waarbij tussen ieder gerecht een nieuwe tafelschikking was opgesteld. Dit op initiatief van de OVU. De laatste gasten verlieten tegen 11 uur het pand.

De organiserende ondernemersverenigingen kijken terug op een zeer geslaagd evenement dat op alle fronten voor herhaling vatbaar is.

7 december a.s. organiseert VIB De Ronde Venen voor haar leden weer een Ondernemers Ontbijt, ditmaal bij ’s Anders in Vinkeveen. Meer informatie hierover op de website www.vibderondevenen.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jort Kelder peilt stellingen bij gelegenheidsduo OVU-VIB

De Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (kortweg VIB) en Ondernemersvereniging Uithoorn (OVU) vormden 7 november jl. een gelegenheidsduo. Samen organiseerden zij een bovenlokale Management Sociëteit in het Apollo hotel Vinkeveen met gastspreker Jort kelder Om 16:00 stapten de eerste van zo’n 175 ondernemers, directeuren en managers uit De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: