01 - Nooit Gedacht
Kandidaten voordragen voor Sportverkiezingen kan tot 4 december

Kandidaten voordragen voor Sportverkiezingen kan tot 4 december


Geplaatst op: 8 november 2017

De gemeente De Ronde Venen organiseert dit jaar opnieuw de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar. Dit jaar is er ook een titel voor de ‘Sportiefste basisschool’ van het jaar. De komende weken kunnen inwoners en verenigingen sporters, teams en basisscholen voordragen voor de verschillende categorieën. Voordragen kan tot 4 december 2017.

Voordragen kan eenvoudig door het formulier digitaal in te vullen op de gemeentelijke website, www.derondevenen.nl. Na 1 december 2017 beoordeelt een jury alle voordrachten en wordt er in elke categorie een top drie samengesteld. Dit zijn de genomineerden. In januari maakt de gemeente bekend welke drie personen, teams en scholen zijn genomineerd. Op vrijdag 19 januari 2018 worden in het Piet Mondriaan Gebouw in Abcoude de namen van de uiteindelijke winnaars onthuld.

Sportiefste basisschool

Dit jaar wordt ook de sportiefste basisschool gekozen. Elke basisschool wordt gevraagd waarom zij vindt dat ze deze prijs verdient. Is het speelplein sportief ingericht? Doet de school mee aan sportactiviteiten of organiseren zij deze zelf? Heeft de school een vakleerkracht? Stimuleert de school een gezonde leefstijl voor de leerlingen? Het kunnen allemaal redenen zijn waarom de school vindt dat juist zij deze titel verdient. Er kunnen ook andere redenen zijn. De school met de beste motivatie wint. Alleen scholen uit De Ronde Venen kunnen meedoen met deze verkiezingen.

Meer informatie

Zowel het formulier als de criteria waar aan moet worden voldaan staan op www.derondevenen.nl.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Bas Bokkes via de mail b.bokkes@derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 8 november 2017 14:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kandidaten voordragen voor Sportverkiezingen kan tot 4 december

De gemeente De Ronde Venen organiseert dit jaar opnieuw de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van het jaar. Dit jaar is er ook een titel voor de ‘Sportiefste basisschool’ van het jaar. De komende weken kunnen inwoners en verenigingen sporters, teams en basisscholen voordragen voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: