001 - Escaperoom aglemeen
Meerdere bekeuringen bij verkeerscontrole De Ronde Venen

Meerdere bekeuringen bij verkeerscontrole De Ronde Venen


Geplaatst op: 9 november 2017

De politie heeft donderdagochtend meerdere verkeerscontroles gehouden in De Ronde Venen.

Motoragenten namen verschillenden automobilisten mee naar de controleplaats waar zij en hun voertuig werden ontworpen aan een controle. Hierbij werd onder andere gelet op het bandprofiel, de verlichting, verzekering en of de APK nog geldig was. Ook enkele scooterrijders werden staande gehouden voor een rollerbank controle. Daarbij wordt de constructiesnelheid van het voertuig bepaald.

Enkele automobilisten zijn bekeurd omdat zij hun zaakjes niet op orde hadden. Een aantal scooterrijders moesten vanwege een te hoge snelheid lopend naar huis. Hun scooter heeft een zogenoemde WOK-status gekregen. Dat houd in dat de scooter teruggevoerd moet worden en vervolgens opnieuw gekeud moet worden.Laatst bewerkt op: 9 november 2017 13:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meerdere bekeuringen bij verkeerscontrole De Ronde Venen

De politie heeft donderdagochtend meerdere verkeerscontroles gehouden in De Ronde Venen. Motoragenten namen verschillenden automobilisten mee naar de controleplaats waar zij en hun voertuig werden ontworpen aan een controle. Hierbij werd onder andere gelet op het bandprofiel, de verlichting, verzekering en of de APK nog geldig was. Ook enkele scooterrijders … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: