Streekderby pakt goed uit voor Atlantis B3

Geplaatst op: 23 januari 2012

De eerste tien minuten waren goed, maar toch werd er een tegengoal gemaakt: 0-1. Het spel bleef goed gaan en dat was ook te zien in de score. Wouter maakte de 1-1 en Richard de 2-1. Deze stand was gelijk ook de ruststand.

In de tweede helft liep de score uit. Richard maakte de 3-1 met een strafworp. Daarna werd er gewisseld: Myrthe kwam erin voor Ivanka en Demi kwam in het veld voor Charlotte. De scorereeks ging verder en Wouter maakte de 4-1. Vervolgens scoorde Myrthe de 5-1. Er kwam toch nog een tegengoal van De Vinken en het werd 5-2. Het spel ging goed voor de B3 van Atlantis en het tempo werd wat hoger. Gerben maakte de 6-2 met een mooie doorloopbal. Later werd het toch nog 6-3. Het werd spannend en er was nog een minuut op de klok. Atlantis wist dat ze zouden winnen en dat werd nog goed duidelijk gemaakt door een mooi schot van Wouter. De eindstand was 7-3.
Atlantis B3 kan terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd en hoopt dat de zegereeks wordt voortgezet. Komende zaterdag speelt Atlantis B3 om 12.00 uur in De Phoenix tegen Thor B2 uit Harmelen.

Op zaterdag 21 januari speelde het door Idema gesponsorde Atlantis B3 de streekderby tegen De Vinken B3 in sporthal De Phoenix. In een sterk gespeelde wedstrijd was het Atlantis die aan het langste eind trok. Het werd 7-3 voor de Mijdrechtenaren.De eerste tien minuten waren goed, maar toch werd er … Lees meer »