Atlantis B2 verliest ruim

Geplaatst op: 23 januari 2012

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis B2 in Heerhugowaard tegen Apollo B2. Atlantis wist helaas geen vuist te maken en verloor ruim met 13-5. Om 14:30 werd het eerste fluitsignaal gegeven dat de wedstrijd kon beginnen. Voor Atlantis speelde in de eerste aanval: Koen, Jelle, Echica en Sarina. In de eerste verdediging begonnen: Casper, Davey, Aisha en Willemieke. De coach was Maarten van Diemen omdat de eigen coaches van Atlantis B2 er niet bij konden zijn.

Atlantis wist nog op voorsprong te komen door een doorloopbal van Koen. Helaas ging het daarna een stuk minder goed en stond Atlantis in de rust met 4-3 achter. In de tweede helft ging het helaas niet zo goed. Apollo kwam als een speer uit de startblokken en pakte direct naar rust zes punten. Ineens stond het dus 10-3 in het nadeel van Atlantis. Gelukkig bleek het krachtsverschil slechts een tijdelijk dipje van Atlantis te zijn, want het door Rabobank gesponsorde team begon daarna een stuk beter te spelen. Het team wist nog tweemaal tot scoren te komen en Apollo kon nauwelijks meer uitlopen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 13-5 op het scorebord.

Atlantis B2 vind het jammer dat ze verloren hebben, maar volgende week willen ze het een stuk beter gaan doen. Zaterdag 28 januari speelt Atlantis B2 thuis tegen VZOD B1. De wedstrijd begin om 13:00 uur in sporthal De Phoenix in Mijdrecht

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis B2 in Heerhugowaard tegen Apollo B2. Atlantis wist helaas geen vuist te maken en verloor ruim met 13-5. Om 14:30 werd het eerste fluitsignaal gegeven dat de wedstrijd kon beginnen. Voor Atlantis speelde in de eerste aanval: Koen, Jelle, Echica en Sarina. … Lees meer »