001 - Escaperoom aglemeen
IVN Natuurgidsenopleiding

IVN Natuurgidsenopleiding


Geplaatst op: 9 november 2017

In januari 2018 start IVN De Ronde Venen & Uithoorn ( Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid ) een nieuwe Natuurgidsenopleiding in Wilnis.
Ben jij een enthousiaste natuurliefhebber of wil je dat worden? Wil je meer leren over ons veenweidelandschap, het ontstaan ervan, de natuur om ons heen en hoe je die kennis en het enthousiasme voor de natuur op anderen over kan brengen?  Dan is de opleiding tot natuurgids van IVN de juiste keuze. De natuurgidsenopleiding is landelijk erkend. Je verbreedt jouw kennis over veld biologie en landschapsecologie. Ook leer je hoe activiteiten op het gebied van natuur- en milieu-educatie kunt voorbereiden en begeleiden. Een speciale vooropleiding is niet nodig.
De opleiding duurt 1 ½ jaar, en is een combinatie van theorie en praktijklessen. Theorie vindt tweewekelijks plaats op dinsdagavonden in Wilnis. Praktijk en buitenexcursies ongeveer een keer per maand op zaterdagochtend.
De kosten voor deze 1 ½ jaar durende opleiding zijn €300,-. Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op.

Stuur een e-mail naar ngo.drvu@gmail.com,  of bel Hans Tuinenburg : 06-18082328

 Meer informatie vind je op onze website: http://bit.ly/ngodrvu


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN Natuurgidsenopleiding

In januari 2018 start IVN De Ronde Venen & Uithoorn ( Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid ) een nieuwe Natuurgidsenopleiding in Wilnis.Ben jij een enthousiaste natuurliefhebber of wil je dat worden? Wil je meer leren over ons veenweidelandschap, het ontstaan ervan, de natuur om ons heen en hoe je die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: