02 - Senior  sportief actief 2e week
Hardlopen als teamsport bij 27e Zilveren Turfloop

Hardlopen als teamsport bij 27e Zilveren Turfloop


Geplaatst op: 13 november 2017

Dat hardlopen ook een teamsport kan zijn hebben de businessteams en de scholierenteams laten zien tijdens de 27e Zilveren Turfloop.

Maar liefst 24 businessteams uit de Ronde Venen en omgeving hebben gestreden op de 5km, de 10 km en de 16,1 km. Deze laatste afstand is voor de eerste keer toegevoegd aan de businessloop.  Afgelopen week is  de beker voor het snelste team 5 km team overhandigd  aan Multifill B.V. uit Mijdrecht. Met twee teams hebben zij gestreden op de 5km, team Multifill 1 is de winnaar geworden van de beker. Door de stroomstoring heeft de juiste uitslag even op zich laten wachten.

Ook de scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs uit de Ronde Venen zijn in teamverband actief geweest tijdens de Zilveren Turfloop. Zij streden om de wisselbeker van de Scholierenchallenge. Twee teams van de Windroos uit Mijdrecht,  één team van OBS de Pijlstaart uit Vinkeveen  en 4 teams van het Veenlandencollege  hebben de 5km gelopen. Uiteindelijk heeft team 4 van het VLC gewonnen en zal de beker in de prijzenkast van het Veenlanden College een plaatsje krijgen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardlopen als teamsport bij 27e Zilveren Turfloop

Dat hardlopen ook een teamsport kan zijn hebben de businessteams en de scholierenteams laten zien tijdens de 27e Zilveren Turfloop. Maar liefst 24 businessteams uit de Ronde Venen en omgeving hebben gestreden op de 5km, de 10 km en de 16,1 km. Deze laatste afstand is voor de eerste keer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: