BlomBlom Mijdrecht
Grote toeloop bij activiteit Vrije School Groene Hart

Grote toeloop bij activiteit Vrije School Groene Hart


Geplaatst op: 13 november 2017

De Sint Maarten-activiteit, georganiseerd door de initiatiefgroep Vrije School Groene Hart, trok veel mensen en kinderen aan. Tot vanuit Zierikzee kwamen belangstellenden af op de leuke middag met vrijeschoolse activiteiten zoals pompoenlampionnen versieren en broodjes bakken boven het vuur. 

De meeste belangstelling kwam vanuit de omgeving zelf, uit De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Uithoorn en de omgeving van Nieuwkoop. De kinderen waren creatief bezig en speelden buiten of in de grote schuur. De ouders konden elkaar ontmoeten en bijpraten en de nieuwelingen onder hen konden vragen stellen over vrijeschoolonderwijs, hun kind alvast aanmelden voor de op te starten vrije speelklas (vrijeschool-peuterspeelzaal) of op de intentionele lijst van de school-in-oprichting laten zetten.  De volgende activiteit is gericht op kinderen van 3-5 jaar en is op zaterdagochtend 9 december in Mijdrecht. Op woensdagavond 13 december is er een informatie-bijeenkomst voor ouders over vrijeschoolonderwijs en de op te richten Peutergroep en Vrije School Groene Hart. Meer informatie op vrijeschoolgroenehart.wordpress.com.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote toeloop bij activiteit Vrije School Groene Hart

De Sint Maarten-activiteit, georganiseerd door de initiatiefgroep Vrije School Groene Hart, trok veel mensen en kinderen aan. Tot vanuit Zierikzee kwamen belangstellenden af op de leuke middag met vrijeschoolse activiteiten zoals pompoenlampionnen versieren en broodjes bakken boven het vuur.  De meeste belangstelling kwam vanuit de omgeving zelf, uit De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: