001 - Escaperoom aglemeen
Uithoornnaar rijdt duo aan na ruzie in horecazaak

Uithoornnaar rijdt duo aan na ruzie in horecazaak


Geplaatst op: 13 november 2017

De politie heeft vanmiddag een man uit Uithoorn aangehouden op verdenking van het doorrijden na een ongeval. Aan de aanrijding zou een ruzie vooraf zijn gegaan. Twee Amsterdammers raakten lichtgewond.

Volgens de politie kregen de twee Amsterdammers (22 en 27 jaar) in een horecazaak aan de Stadionkade in Zuid ruzie met de man uit Uithoorn. Die ruzie mondde uit in een vechtpartij.

Toen de twee Amsterdammers daarop naar hun motorscooter liepen, zouden zij door de man uit Uithoorn met een auto zijn aangereden. De bestuurder ging er daarop vandoor.

De politie vroeg via Burgernet om uit te kijken naar de grijze Opel Corsa. De man kon enige tijd later worden aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.


Laatst bewerkt op: 13 november 2017 15:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoornnaar rijdt duo aan na ruzie in horecazaak

De politie heeft vanmiddag een man uit Uithoorn aangehouden op verdenking van het doorrijden na een ongeval. Aan de aanrijding zou een ruzie vooraf zijn gegaan. Twee Amsterdammers raakten lichtgewond. Volgens de politie kregen de twee Amsterdammers (22 en 27 jaar) in een horecazaak aan de Stadionkade in Zuid ruzie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: