001 - Homan Zonnepanelen
Podium voor UWTC in Apeldoorn

Podium voor UWTC in Apeldoorn


Geplaatst op: 14 november 2017

Zaterdag 11 november stonden er weer een aantal UWTC leden aan start bij de veldrit in Apeldoorn. Bij de amateurs/sportklasse Bas de Bruin, Dennis Moolhuijsen en Bart de Veer en bij de masters 40+ Frank Jansen en trainingslid Mark Touwen. De organisatie had een probleem, want ze hadden geen vergunning om door het 'grote bos' te gaan. Hierdoor liep het parcours alleen over de drie grasvelden in het Orderbos. Door de regen was het rondje spekglad geworden en was er voor de wedstrijd weer enig overleg tussen onze renners met welke banden er het best gereden kon worden. Bas had een prima start en zat gelijk voor in het veld. Bart zat wat opgesloten in de eerste bocht en kwam rond de 10e plaats door, hij begon aan een inhaalrace. De kopmannen reden echter knijterhard en Mattijn Motshagen uit Nijkerkerveen en Freek de Jong uit Deil reden zachtjes aan weg bij het groepje van Bas. Bart had ondertussen aansluiting gekregen met de groep van Bas. Bart was prima in zijn element op de gladde ondergrond en hij knalde door naar de derde plaats. Bas reed ook een prima race en werd 5e. Dennis was grieperig en eindigde in het achterveld. Bij de masters 40+ werd Mark Touwen 26e en Frank Jansen 44e.

Clubcross
De omstandigheden waren zondag 12 november lastig vandaag bij de clubcross van UWTC, de regen had het parcours blubberig en glad gemaakt.
Uitslag 40-: 1 Jeroen Breewel, 2 Gerben vd Knaap, 3 Lars Wiebes, 4 Jeroen v Pierre
Uitslag 40+: 1 Frans v Heteren, 2 Maarten de Jong, 3 Louis Oude Elferink, 4 Cock Fangmann, 5 Gerard de Veer, 6 Mark Best, 7 Rene Wiebes, 8 Peter Wiebes, 9 Niels Kramer, 10 Gijs Kostman, 11 Harry v Pierre, 12 Robert Wiebes, 13 Joop Winter, 14 Achterberg
Jeugd 8-9: 1 Joost Zwerver
Jeugd 10-11: 1 Jur de Beij
Jeugd 12-13: Teun Wahlen
Jeugd 14-15: 1 Max de Beij, 2 Jesse v Hattum, 3 Raoul v Zijl

Jeugdveldrit Tilburg
Zaterdag reed Mike Derogee de nationale jeugdveldrit in Tilburg. In categorie 6 een startveld van bijna 50 renners! Mike reed hier naar de 32e plaats.

ACC t Twiske
Ook in het mooie natuurgebied van 't Twiske was het nat, guur en koud op zondag 12 november en heel soms liet het zonnetje zich iets zien. Maar er lag weer een mooi parcours op de deelnemers te wachten.
Bij de jeugd A reed Siem van Smoorenburg naar de 5e plaats. Bij de jeugd B finishte onze leden in duo's, 9 Mike Derogee en 10 Mees van Smoorenburg, 17 Lars Hopman en 18 Rens Grömmel.
Bij de 40+ staat wekelijks een imposant startveld aan de lijn en zo ook vandaag in t Twiske. Ons trainingslid Mark Touwen liet zich goed voorin zien en reed naar plaats 6. Overige uitslagen: 38 Vincent Derogee, 49 Marcel Plasmeijer en 52 Frank Jansen.
Bij de 40- had Ian van de Berg een superstart en hij reed heel lang op de derde plaats rond, helaas duurde voor hem de wedstrijd net te lang en kwam hij zichzelf tegen,  Ian zakte terug naar plaats 22. 
En bij de nieuwelingen streden Danny Plasmeijer en Sven Buskermolen ook weer goed mee, Danny werd 5e en Sven 6e. 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor UWTC in Apeldoorn

Zaterdag 11 november stonden er weer een aantal UWTC leden aan start bij de veldrit in Apeldoorn. Bij de amateurs/sportklasse Bas de Bruin, Dennis Moolhuijsen en Bart de Veer en bij de masters 40+ Frank Jansen en trainingslid Mark Touwen. De organisatie had een probleem, want ze hadden geen vergunning om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: