0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Schaatsers Kevin Regelink en Martijn de Groot rijden sterke finale


Geplaatst op: 22 januari 2012

Zaterdag was alweer de finale wedstrijd van de KPN cup marathoncompetitie in Groningen. Voor de vijftiende keer dit seizoen een honderd ronden wedstrijd. Kevin Regelink van Romex Restate had weer een goede dag met een paar mooie aanvallen, ook een keer alleen. Kevin kon niet vooruit blijven doordat de andere ploegen steeds het gat dicht reden. Het liep uiteindelijk weer uit op een massasprint. Met nog twee ronden te gaan zat Kevin nog heel goed op de tweede plek. Omdat het tempo een beetje stil viel werd hij een beetje weggedrukt en moest weer energie verspillen om naar voren te rijden. In de finale miste hij net de kracht om het af te maken. Het werd toch nog een mooie vierde plek en werd in het eindklassement van het seizoen zesde. In het jongerenklassement werd Kevin vijfde. In de ranking staat hij ook vijfde maar dat loopt nog door dit seizoen met wedstrijden in het buitenland en eventueel nog natuurijswedstrijden.
Martijn de Groot reed ook een hele goede finale met een negende plaats en in het eindklassement is de rijder van Goesting/BTB Riedas vijfentwintigste geworden.
Aanstaande woensdag gaan de rijders naar het Oostenrijkse Weissensee voor de twee maal een honderd km en de Alternatieve Elfstedentocht. Die week daarop nog een honderdenvijftig km op de Italiaanse Reschensee. Daarna mag Kevin met zijn ploeg Romex Restate nog de tweedaagse in Thialf Heerenveen meerijden tussen de Topdivisie ploegen omdat de eerste twee ploegen van het ploegenklassement in de Eerste Divisie zich mogen meten met de Top van het marathon circus. Romex Restate werd knap tweede in dit klassement.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schaatsers Kevin Regelink en Martijn de Groot rijden sterke finale

Zaterdag was alweer de finale wedstrijd van de KPN cup marathoncompetitie in Groningen. Voor de vijftiende keer dit seizoen een honderd ronden wedstrijd. Kevin Regelink van Romex Restate had weer een goede dag met een paar mooie aanvallen, ook een keer alleen. Kevin kon niet vooruit blijven doordat de andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: