CSW richting middenmoot

Geplaatst op: 19 november 2017

Dankzij een benauwde 2-1 overwinning op FC Breukelen heeft CSW zich aardig weten op te werken richting de veilige middenmoot.

De start van CSW was sterk want binnen de minuut krulde Guus Verhoef de bal richting de kruising maar helaas voor CSW net naast het doel. Twee minuten later was het echter wel raak. Verhoef bereikte met een omhaal de wegsprintende Menno v.d. Leeden die vervolgens de bal panklaar lag bij de tweede paal voor Vincent van Hellemondt die daarna de 1-0 binnenschoot. Vervolgens een wedstrijd waarin de kansen zeer schaars waren en een FC Breukelen dat voornamelijk gevaarlijk was bij dode spelmomenten. Zo kreeg FC Breukelen twee vrije trappen rond de zestienmeter waarvan de eerste in de muur belandde en de tweede maar net voorlangs ging. Maikel Pauw probeerde een vrije trap snel te nemen omdat de doelman iets te ver voor zijn doel stond maar deze was echter weer op tijd terug om de bal te plukken.

Na rust wederom een sterk begin van CSW want na 3 minuten spelen vergrootte de ploeg de voorsprong. Een hoekschop van Verhoef werd door van Hellemondt verlengd en bij de tweede paal binnengekopt door Maikel Pauw. CSW kon echter niet lang nagenieten want 2 minuten later was de 2-1 al een feit. Een lage voorzet vanaf rechts werd ongelukkig in eigen doel gewerkt. FC Breukelen probeerde aan te zetten en kwam wel een aantal malen gevaarlijk door via de flanken maar het leverde nauwelijks gevaarlijke situaties op voor het doel van doelman Santangelo. Aan de andere kant bijna de 3-1 na een lage voorzet van Elroy Baas maar met kunst en vliegwerk wist de doelman van FC Breukelen erger te voorkomen. FC Breukelen kreeg nog twee vrije trappen te nemen zo rond de zestien maar goed keeperswerk van Santangelo voorkwam de gelijkmaker. Opgelucht haalde CSW adem na het laatste fluitsignaal want de ploeg was wederom drie punten rijker.

Dan nog even een dankwoord namens CSW 1 aan sponsor STIEVA Metaal Groep voor het in het nieuw steken van de spelers in schitterende winterjassen.

Dankzij een benauwde 2-1 overwinning op FC Breukelen heeft CSW zich aardig weten op te werken richting de veilige middenmoot. De start van CSW was sterk want binnen de minuut krulde Guus Verhoef de bal richting de kruising maar helaas voor CSW net naast het doel. Twee minuten later was … Lees meer »