Atalante H4 wederom naar winst

Geplaatst op: 22 januari 2012

Vrijdag 20 januari mochten de mannen van Atalante heren 4 thuis in de Boei aantreden tegen I.D.E.E. uit Haarlem. De Atalante mannen, gesponsord door Electroworld Bunschoten uit Abcoude, zijn bezig met een mooie serie en gaan ruimschoots aan kop in de 4e klasse. Menig wedstrijd werd met 4-0 gewonnen, en maar 1 wedstrijd ging met 3-2 verloren. Om de concurrentie op afstand te houden was een 4-0 winst eigenlijk wel wenselijk.

De start van Atalante H4 verging moeizaam, en I.D.E.E. stond al snel op voorsprong in de eerste set. Om de tegenstander niet te veel in de wedstrijd te laten komen werden de ruggen gerecht en werd een tandje bij geschakeld. Op tijd bij de les werd de eerste set met 25-17 binnengehaald. In de overige drie sets kon de tegenstander tot aan de eerste 10 punten goed weerstand bieden, maar moest daarna toch het hoofd buigen. De setstanden waren 25-10, 25-14 en 25-11. Donderdag 26 januari staat de topper tegen de combinatie Roda-SAS op het programma. Dan zal alles uit de kast moeten worden gehaald om wederom een overwinning binnen te kunnen halen.

Vrijdag 20 januari mochten de mannen van Atalante heren 4 thuis in de Boei aantreden tegen I.D.E.E. uit Haarlem. De Atalante mannen, gesponsord door Electroworld Bunschoten uit Abcoude, zijn bezig met een mooie serie en gaan ruimschoots aan kop in de 4e klasse. Menig wedstrijd werd met 4-0 gewonnen, en … Lees meer »