02 - Senior  sportief actief 2e week
Terugblik Sinterklaasintocht op Radio Aalsmeer

Terugblik Sinterklaasintocht op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 21 november 2017

 Hoe liep het toch af met de Sinterklaasintocht? Was je er niet bij en luisterde je naar Radio Aalsmeer, dan heb je het spannende einde niet mee kunnen maken. Niet getreurd, in ‘Let’s Go’ hoor je a.s. vrijdag een terugblik op de spectaculaire Sinterklaasintocht in Aalsmeer. Heb jij je schoen al gezet?

‘Echt Esther’ over de ziekte van Lyme

Donderdag een herhaling van de uitzending over Lyme van 28 september 2016. Dit ter voorbereiding van de uitzending van 30 november a.s. Dan komen Huib Kraaijeveld en Inge van Ulden terug om te praten over de situatie op dit moment. Destijds aan tafel vier ervaringsdeskundigen: Huib Kraaijeveld, Inge van Ulden, Nancy Overbeek en Liesbeth van Batenburg. Nancy haar partner heeft Lyme, Liesbeth haar dochter werd ook geconfronteerd met deze ziekte. Huib en Inge zijn niet alleen persoonlijk ervaringsdeskundige maar schreven ook een boek over Lyme. Het boek van Huib ‘Teken aan de wand’ schreef Huib met de intentie om meer begrip te creëren voor mensen met Lyme en hun omgeving. Het is een hulp boek. Inge van Ulden ‘s boek ‘Lyme te Lijf’ beschrijft niet alleen haar persoonlijke ervaringen met de ziekte maar ook op een begrijpelijke manier de wetenschappelijke gegevens.

Hoe liep de Sinterklaasintocht af?

Zaterdag was ‘Let’s Go’ live aanwezig bij intocht van Sinterklaas in Aalsmeer. Een groot feest wat bijna in de soep liep door een ontsnapte tijger, genaamd Esso. Er werd door iedereen druk gezocht naar deze pepernoten-etende tijger, die volgens de Directeur-Piet en Sinterklaas geen gevaar was voor de kinderen. Je hebt zaterdag niet kunnen horen hoe deze zoekactie afliep. Kim ging nog even langs het Praatjeshuis om te zien of Esso wel werd gevonden. Daar sprak ze onder andere met Kees en Koos die alles nog even haarfijn uitlegde. Ook sprak Kim met Kinderburgemeester Derek, hij vertelde hoe hij deze dag heeft beleefd. Zaterdag meert de Pakjesboot aan in Kudelstaart, ook daar belooft het weer een groot feest te worden. Kim belt vrijdag met RegelPiet om te horen of ze klaar zijn voor dit feest en om te horen hoe laat ze ongeveer voet aan wal zetten bij de Loswal. Vrijdag dus allemaal te horen in ‘Let’s Go’ vanaf 18.00 uur.

‘Vrijdagavondcafé’ reist af naar Thailand

Deze vrijdag ontvangen Ron en Deborah in het Vrijdagavondcafé weer leuke gasten en heeft Ron weer een kandidaat voor het radiospelletje Soundmemory. En Deborah heeft haar social media rubriek met alles dat haar opviel met hashtag Aalsmeer of Kudelstaart. Eén van de gasten  is onder andere Ingrid Guezen met haar maandelijkse reisrubriek. Deze keer neemt zij de luisteraars mee naar Thailand. Altijd al meer willen weten over dit mooie land? Luister dan tussen 21.00 en 23.00 uur naar het altijd gezellige Vrijdagavondcafé.

Terence Verhagen 191e gast in ‘Door de Mangel’

Brian van Gog was de 190e gast in de Aalsmeerse live talkshow ‘Door de Mangel’. “Energiek, enthousiast en motiverend”, dat waren de drie kernwoorden waarmee Brian zichzelf omschreef. Van Gog heeft Indonesische en Maleisische roots en heeft met zijn vriendin afgelopen zomer Indonesië bezocht.

In zijn schoolperiode zat hij vol energie en dat heeft hem misschien wel de sportkant opgeduwd. Hij kon zijn frustraties kwijt in diverse vechtsporten. “In de Wing Chun Kung Fu werd ik zelfs vier keer Nederlands kampioen in mijn gewichtsklasse”, aldus de Aalsmeerder. Na hier de uitdading een beetje in verloren te zijn is hij gaan kickboksen en geeft daar ook les in.

Ook Brian heeft een nieuwe gast gevonden voor 27 november. Aanstaande maandag zal Terence Verhagen als 191e gast plaatsnemen achter de microfoon bij presentatoren Mylène en Elbert Huijts.  “Hij een energieke jonge man die een van mijn beste vrienden is geworden. Hij is een hardwerkende net aan het ROC afgestudeerde ondernemer. “Hoe vergaat hem zijn ondernemerschap en waar loopt hij tegen aan”, aldus Van Gog. Het antwoord van Verhagen op deze vraag hoor je maandag 27 november vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Terugblik Sinterklaasintocht op Radio Aalsmeer

 Hoe liep het toch af met de Sinterklaasintocht? Was je er niet bij en luisterde je naar Radio Aalsmeer, dan heb je het spannende einde niet mee kunnen maken. Niet getreurd, in ‘Let’s Go’ hoor je a.s. vrijdag een terugblik op de spectaculaire Sinterklaasintocht in Aalsmeer. Heb jij je schoen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: