001 - Homan Zonnepanelen
Afscheid voorzitter van de Wereldwinkel Aalsmeer

Afscheid voorzitter van de Wereldwinkel Aalsmeer


Geplaatst op: 21 november 2017

Vorige week heeft Miekje Hoffscholte na bijna 20 jaar voorzitterschap van de stichting Wereldwinkel Aalsmeer haar taken overgedragen aan Herman Beijerbergen en Karin de Veij. Zij gaan als voorzittersduo, samen met de ruim 40 vrijwilligers, op dezelfde voet verder met het runnen van de fairtrade speciaalzaak in de Zijdstraat.

Sinds het voorjaar van 1998 werkt Miekje aan de promotie en verkoop van fairtrade in Aalsmeer. Zij wordt geroemd vanwege haar positiviteit, doorzettingsvermogen en daadkracht. Dankzij haar on-dernemersdurf en haar overtuiging dat eerlijke handel bijdraagt aan een betere wereld hebben wij in Aalsmeer misschien wel de grootste en mooiste Wereldwinkel van Nederland en daar zijn het bestuur en de medewerkers van de Wereldwinkel heel trots op.

Tijdens een fairtrade maaltijd met de medewerkers ontving Miekje een bloemetje en een passend cadeau als dank voor de inzet van al haar kwaliteiten, haar netwerk en haar tijd voor de Wereldwinkel Aalsmeer. Ze blijft gelukkig nog actief als invalkracht dus u kunt Miekje nog gewoon treffen in de Wereldwinkel.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheid voorzitter van de Wereldwinkel Aalsmeer

Vorige week heeft Miekje Hoffscholte na bijna 20 jaar voorzitterschap van de stichting Wereldwinkel Aalsmeer haar taken overgedragen aan Herman Beijerbergen en Karin de Veij. Zij gaan als voorzittersduo, samen met de ruim 40 vrijwilligers, op dezelfde voet verder met het runnen van de fairtrade speciaalzaak in de Zijdstraat. Sinds … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: