001 - Homan Zonnepanelen
30 november Inloop/Informatiebijeenkomst De Oude Veiling

30 november Inloop/Informatiebijeenkomst De Oude Veiling


Geplaatst op: 21 november 2017

De samenwerkende partners voor De Oude Veiling (ESA, Ons Tweede Thuis, De Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, Am Match en de gemeente Aalsmeer) organiseren een informatie/inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst voor buren en belangstellenden geeft een inkijkje in de aanstaande verbouwing en de nieuwe inrichting.

Donderdag 30 november
Inloop/informatiebijeenkomst over verbouwing De Oude Veiling
Tussen 16.30 en 18.00 uur
Markstraat 19 te Aalsmeer

De afgelopen maanden is intensief gewerkt aan de verbouwingsplannen van De Oude Veiling. Het verduurzamen van het gebouw heeft daarbij veel aandacht gekregen; het energielabel gaat van G naar A. Naar verwachting wordt op korte termijn de benodigde omgevingsvergunning verleend. In december starten de eerste werkzaamheden. In de zomer van 2018 zal De Oude Veiling volgens planning haar deuren weer openen.

Tijdens de Inloop/Informatiebijeenkomst worden de verbouwingsplannen en het nieuwe interieur gepresenteerd. De verbouwing is nodig om het verouderde pand duurzamer te maken en om alle functies in het gebouw met elkaar te verbinden. Wil u weten waar de gezamenlijke ingang van de bibliotheek en het grand café komt, waar de bakkerij van Ons Tweede Thuis komt of hoe de bar eruit gaat zien? Kom dan 30 november naar de Inloop/Informatiebijeenkomst.

Wethouder Gertjan van der Hoeven: “In De Oude Veiling staan meedoen, ontplooien, ontmoeten en inspireren centraal. Een plek waar vele doelgroepen – jong en oud - terecht kunnen. Ook inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt, een taalachterstand, mensen met een verstandelijke beperking en vroegtijdig schoolverlaters die werkervaring opdoen vinden er een plek. Kortom: in de Oude Veiling gaan educatie, cultuur, welzijn, sociale werkvoorziening en sociaal-maatschappelijke betrokkenheid samenkomen.”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

30 november Inloop/Informatiebijeenkomst De Oude Veiling

De samenwerkende partners voor De Oude Veiling (ESA, Ons Tweede Thuis, De Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, Am Match en de gemeente Aalsmeer) organiseren een informatie/inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst voor buren en belangstellenden geeft een inkijkje in de aanstaande verbouwing en de nieuwe inrichting. Donderdag 30 november Inloop/informatiebijeenkomst over verbouwing De Oude … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: