001 - Escaperoom aglemeen
Praat mee over de toekomstagenda voor Aalsmeer

Praat mee over de toekomstagenda voor Aalsmeer


Geplaatst op: 23 november 2017

Op 11 december organiseert de gemeente de slotbijeenkomst van ‘Aalsmeer in zicht’ met als thema: Aalsmeer aan zet, doe je mee? Tijdens deze laatste bijeenkomst maken wij de balans op en bepalen wij samen de agenda voor de toekomst. Wat vinden we echt belangrijk en waar moeten we mee aan de slag?

Iedereen is van harte welkom. Meld u nu aan op www.aalsmeerinzicht.nl.

Burgemeester Jeroen Nobel: “Wij hebben afgelopen bijeenkomsten veel ideeën opgehaald en een beeld gekregen van hoe Aalsmeerders de toekomst zien. Ik vond de bijeenkomsten heel inspirerend. Ik heb veel inwoners gesproken en het viel mij weer op hoe betrokken mensen zich voelen bij deze mooie gemeente. Tijdens de slotbijeenkomst bekijken we met elkaar wat de vorige bijeenkomsten hebben opgeleverd. Welke thema’s vinden we belangrijk? Waar moeten we mee aan de slag en wat is er dan nodig? Zo willen we tot een gezamenlijke agenda voor de toekomst komen. Ik hoop weer velen van u te mogen ontmoeten op 11 december.”  

Programma

  • 19:30 – Inloop
  • 19:45 – Start met terugblik vorige bijeenkomsten
  • 20:00 – Voorstelling door Ferenc van Damme “Elimineer de burger”
  • 20:30 – Interactieve sessie over prioriteiten en wat nodig is om in actie te komen
  • 21:15 – Directe democratie: stemmen over de beste ideeën voor Aalsmeer
  • 21:45 – Hoe nu verder?
  • 22:00 – Afsluiting met een drankje

De gemeente organiseert dit jaar vier themabijeenkomsten om met inwoners en ondernemers de toekomst te verkennen. De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden door in kaart te brengen wat er op ons afkomt. De eerste bijeenkomst ging over technologie en innovatie, de tweede over verduurzaming en de derde over Aalsmeer in de metropoolregio. Elke bijeenkomst werd ingeleid door een inspirerende spreker. Daarna gingen deelnemers met elkaar in gesprek. Dat heeft een waslijst van ideeën opgeleverd. Daar gaan we over in gesprek op de bijeenkomst van 11 december. Wij sluiten de avond af met een drankje.

Meld u nu aan op www.aalsmeerinzicht.nl.

Locatie: gemeentehuis, Aalsmeer.
Datum en tijd: 11 december, inloop vanaf 19.30 uur


Laatst bewerkt op: 23 november 2017 08:24

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Praat mee over de toekomstagenda voor Aalsmeer

Op 11 december organiseert de gemeente de slotbijeenkomst van ‘Aalsmeer in zicht’ met als thema: Aalsmeer aan zet, doe je mee? Tijdens deze laatste bijeenkomst maken wij de balans op en bepalen wij samen de agenda voor de toekomst. Wat vinden we echt belangrijk en waar moeten we mee aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: