001 - Homan Zonnepanelen
Ronde Venen Belang presenteert kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Ronde Venen Belang presenteert kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen


Geplaatst op: 23 november 2017

Dinsdag 21 november hebben de leden van Ronde Venen Belang op voordracht van het bestuur de kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Ronde Venen Belang heeft nu zes zetels in de gemeenteraad en is één van de twee grootste partijen. Voor de komende verkiezingen is het doel om de grootste te worden. De leden stelden de volgende kandidatenlijst vast:

  1. Anco Goldhoorn, Vinkeveen
  2. Maarten van der Greft, Mijdrecht
  3. René Bultena, Vinkeveen
  4. Kees Klein, Wilnis
  5. Yvonne van den Heerik, Abcoude
  6. Joppe de Ree, Vinkeveen
  7. Paul Hageman, Wilnis
  8. Iris van Broekhuijsen, Mijdrecht
  9. Henny de Roos, Vinkeveen

Anco Goldhoorn is gekozen als lijsttrekker. Anco (61) woont samen met zijn vrouw en twee dochters in Vinkeveen. Anco is op dit moment namens Ronde Venen Belang wethouder en bij een goede verkiezingsuitslag gaat hij graag door als wethouder.  

Op nummer twee staat de ervaren volksvertegenwoordiger Maarten van der Greft (30) uit Mijdrecht. Maarten is raadslid sinds 2011, werkzaam als docent op een middelbare school en organisator van het Vogelvrij Festival.

René Bultena (56) uit Vinkeveen en zittend raadslid bezet de derde plek op de kandidatenlijst. René is een ondernemer in hart en nieren en de financieel specialist van de fractie en geldt als het financiele brein van de gemeenteraad.

Kees Klein (62) staat op nummer vier op de kandidatenlijst. Kees, een ervaren raadslid, woont in Wilnis. Kees is gepensioneerd en verricht veel vrijwilligerswerk als budgetmaatje voor mensen die in de schuldhulpverlening zitten. Kees is de woordvoerder binnen het sociaal domein.

De nummer vijf op de lijst is voormalig wethouder en huidig raadslid Yvonne van den Heerik (64).  Yvonne woont in Abcoude en is juriste. Yvonne wordt geroemd vanwege haar kennis en is het juridische geweten van de partij.

Joppe de Ree (63), zittend raadslid, staat op nummer zes op de kandidatenlijst. Joppe woont in Vinkeveen en is zelfstandig ondernemer. Naast zijn politieke betrokkenheid kennen inwoners Joppe vast en zeker vanwege zijn lokale bekendheid als entertainer, ondere andere van optredens in verzorgingshuizen.

Paul Hageman (49) woonachtig in Wilnis en zittend raadslid staat op nummer zeven op de kandidatenlijst. Paul staat bekend om zijn kennis van de openbare ruimte en zijn kennis van de gemeente.

De dames Iris van Broekhuijsen en Henny de Roos maken de lijst op plek 8 en 9 compleet. Iris (28) woont in Mijdrecht en Henny (58) in Vinkeveen. Beide dames zijn op dit moment al fractieassistent en draaien politiek gezien volop mee. Bij een goede verkiezingsuitslag lonkt ook voor hen een plek in de gemeenteraad.

“We hebben een hoog ambitieniveau om de komende raadsperiode een nog beter lokaal beleid neer te zetten. Ronde Venen Belang is een echte inwonerpartij waarbij de inwoner centraal staat.” Aldus een trotse lijsttrekker Anco Goldhoorn. “We gaan door met een financieel solide beleid, maar met een sociaal gezicht. Daarbij past een evenwichtig opgebouwde lijst met ervaren kandidaten die qua achtergrond, woonomgeving, leeftijd en ervaring een goede afspiegeling vormen van de inwoners van onze gemeente.”


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Venen Belang presenteert kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Dinsdag 21 november hebben de leden van Ronde Venen Belang op voordracht van het bestuur de kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. Ronde Venen Belang heeft nu zes zetels in de gemeenteraad en is één van de twee grootste partijen. Voor de komende verkiezingen is het doel om de grootste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: