001 - Escaperoom aglemeen
Bespaar en verduurzaam mee met de groepsaankoop woningisolatie De Ronde Venen

Bespaar en verduurzaam mee met de groepsaankoop woningisolatie De Ronde Venen


Geplaatst op: 25 november 2017

Gemeente De Ronde Venen en het Regionaal Energieloket organiseren een groepsaankoop woningisolatie. Met deze groepsaankoop kunnen inwoners voordelig de vloer en muren van hun woning isoleren. Een goed geïsoleerde woning bespaart immers niet alleen honderden euro’s per jaar, maar draagt ook bij aan de vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. Vooral eigenaren van een woning gebouwd tussen 1930 en 1975 kunnen hiervan profiteren.

Wethouder David Moolenburgh is enthousiast: ,,Duurzaamheid leeft in De Ronde Venen. Dat zien we overal in de gemeente. Na de groepsaankoop zonnepanelen worden inmiddels honderden Rondeveense huishoudens voorzien van schone zonnestroom. Zon op De Ronde Venen, de coöperatie waarmee inwoners gebruik kunnen maken van zonnepanelen op andermans dak, installeert binnenkort een collectief zonnedak op Dorpshuis De Vijf Bogen in Baambrugge. Maar verduurzamen én besparen kan ook door te isoleren. We bieden inwoners met deze actie de mogelijkheid om voordelig hun woning te isoleren. Ik beveel dat van harte aan.”

Vrijblijvende bijeenkomsten voor informatie en vragen

Inwoners die interesse hebben om hun woning te isoleren, kunnen vrijblijvend een van de drie informatieavonden in de gemeente bijwonen. Daar ontvangen inwoners meer informatie en kunnen zij terecht met al hun vragen.

  • Dinsdag 12 december in De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen, Aanmelden via: www.derondevenen.nl/isolatievinkeveen 
  • Dinsdag 16 januari in de Dorpskerk, Kerkplein 45 in Abcoude, Aanmelden via www.derondevenen.nl/isolatieabcoude

Als een inwoner met de actie meedoet, komt de installateur langs om de situatie door te nemen. De inwoner ontvangt vervolgens een persoonlijke offerte waarna hij of zij definitief kan beslissen om mee te doen. Direct vrijblijvend voor de actie aanmelden om een persoonlijke offerte te ontvangen, kan via  http://go.regionaalenergieloket.nl/derondevenen-isolatie.


Laatst bewerkt op: 25 november 2017 10:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bespaar en verduurzaam mee met de groepsaankoop woningisolatie De Ronde Venen

Gemeente De Ronde Venen en het Regionaal Energieloket organiseren een groepsaankoop woningisolatie. Met deze groepsaankoop kunnen inwoners voordelig de vloer en muren van hun woning isoleren. Een goed geïsoleerde woning bespaart immers niet alleen honderden euro’s per jaar, maar draagt ook bij aan de vermindering van het gebruik van fossiele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: