02 - Senior  sportief actief 2e week
Raymond de Jong tekent voor achtste seizoen bij KDO

Raymond de Jong tekent voor achtste seizoen bij KDO


Geplaatst op: 24 november 2017

Op woensdag 22 november jl. zijn het veldvoetbalbestuur van KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen om de samenwerking opnieuw voor één jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 49-jarige Kwakelaar. Hij gaat in augustus beginnen aan zijn achtste seizoen op rij bij de Kwakelse voetbalselectie. Hiermee wordt Raymond de Jong de langstzittende trainer ooit bij de Kwakelaars, wat uniek genoemd mag worden. Wat goed is behoeft geen wijziging, zo redeneert men in De Kwakel. Trainer De Jong werd o.a. afgelopen seizoen onverwacht kampioen in de 3e klasse A West 2, ondanks een forse leegloop in zijn selectie. Dit seizoen acteert KDO voor het eerst zijn historie in de 2e klasse en staat op het moment van schrijven op een gedeelde achtste plaats.

 

Raymond de Jong traint de selectie door middel van het periodering systeem, waardoor de trainingen gestructureerd opgebouwd worden gedurende het seizoen. Dit in combinatie met zijn goede contactuele eigenschappen, fanatisme plus tactisch en technisch inzicht, heeft ertoe geleid dat er goede resultaten zijn neergezet door de Kwakelse selectie. Het vertoonde spel, de ruimte voor teambuildingsactiviteiten en positieve sfeer binnen de selectie zijn daarnaast belangrijke pre’s voor de huidige trainer. Tot slot heeft de enthousiaste trainer meer dan voldoende draagkracht bij KDO en heeft hij aantoonbaar selectiespelers recent beter gemaakt.

Met bovenstaande in ogenschouw genomen, hebben de trainer, de spelers en het bestuur er alle vertrouwen in dat de huidige resultaten in de tweede klasse minimaal gecontinueerd kunnen worden in het lopende seizoen en volgend seizoen.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Raymond de Jong tekent voor achtste seizoen bij KDO

Op woensdag 22 november jl. zijn het veldvoetbalbestuur van KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen om de samenwerking opnieuw voor één jaar te verlengen. Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 49-jarige Kwakelaar. Hij gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: