001 - Escaperoom aglemeen

Tennisteams Bayer 1 en Bayer 2 op promotiekoers


Geplaatst op: 20 januari 2012

Vrijdag 13 januari stonden er 2 ontmoetingen op het programma in Poule B van de bedrijfscompetitie. Bayer 1 nam het op tegen Van Walraven en Bayer 2 kwam uit tegen Rabobank 2.

Bayer 1 - Van Walraven
Zowel Bayer 1 als Van Walraven hadden de vorige ontmoeting gewonnen. De winnaar van deze ontmoeting zou zich hoogstwaarschijnlijk gaan plaatsen voor de winnaarspoule. Allebei de teams starten de ontmoeting goed. Na ongeveer een half uur spelen was er een voorsprong op baan 4 voor Van Walraven en een voorsprong op baan 5 voor Bayer 1. Na een uur spelen was alles nog in balans. Van Walraven won op baan 4 met 13-4 en op baan 5 won Bayer 1 met 12-4. Dus stond het in wedstrijdpunten 4- 4 gelijk. De laatste 2 wedstrijden zouden gaan bepalen wie er met de winst vandoor ging.
Op baan 4 ging Bayer 1 weer goed van start en nam een kleine voorsprong. Deze voorsprong werd ondanks het goede spel van Van Walraven uitgebouwd tot een eindstand van 10-5 in het voordeel van Bayer 1. Op baan 5 werd gelijktijdig een kleine voorsprong genomen door Van Walraven. Deze voorsprong bedroeg elke keer 2 games wat een volle winst zou betekenen. Toch wist het koppel van Bayer 1 op het laatste moment de achterstand te verkleinen tot 9-8 in het voordeel van Van Walraven. Doordat er maar met 1 game verschil gewonnen werd, krijgt Bayer 1 toch een punt voor deze laatste wedstrijd. Met dit laatste puntje wint Bayer 1 nipt met 9-7 van Van Walraven. Bayer 1 is nu zo goed als zeker van promotie naar de winnaarspoule.

Rabobank 2 - Bayer 2
Zowel Rabobank 2 als Bayer 2 verloren de vorige keer de ontmoeting. Om uitzicht op promotie te houden was er voor beiden een overwinning nodig. Bayer 2 dat vorige ontmoeting met 8-8 gelijkspeelde maar op games verloor had zich vandaag voorgenomen om dit niet nog een keer te laten gebeuren. Bayer 2 startten beide wedstrijden fantastisch, binnen korte tijd was er een grote voorsprong gehaald. Deze voorsprongen werden uitgebouwd tot een 11-3 en 11-2 winst voor Bayer 2. Het tweede uur startte Rabobank 2 een stuk beter. Op baan 2 was het erg spannend, toch was het Bayer 2 dat dit duel knap met 12-6 won. Op baan 1 bleek Bayer 2 een maatje te groot te zijn voor het koppel van de Rabobank het werd 15-1. Door deze mooie overwinningen won Bayer 2 16-0 van Rabobank 2 en doet het nog volop mee voor promotie.

Vrijdag 20 januari spelen Bayer 1 en Bayer 2 een inhaalduel tegen elkaar. Na dit duel zal duidelijk zijn welke 2 teams naar de winnaarspoule promoveren.
De uitslagen en speelschema's zijn ook op internet te volgen: www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisteams Bayer 1 en Bayer 2 op promotiekoers

Vrijdag 13 januari stonden er 2 ontmoetingen op het programma in Poule B van de bedrijfscompetitie. Bayer 1 nam het op tegen Van Walraven en Bayer 2 kwam uit tegen Rabobank 2. Bayer 1 - Van WalravenZowel Bayer 1 als Van Walraven hadden de vorige ontmoeting gewonnen. De winnaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: