Atlantis 1 maakt het verschil in de 2e helft

Geplaatst op: 27 november 2017

Op 25 november mocht Atlantis 1 uitwijken naar Uitgeest om een pot te spelen tegen Helios 1. Waar het even zoeken was naar de hal waar naar uitgeweken moest worden door asbest in hun eigen zaal, was het door van Walraven gesponsorde vlaggenschip ruim op tijd aanwezig. In de zaal leken we bijna last te hebben van de wind die de airco uitblies en bleef bij velen lang de sjaal en jas om.

Na een goede voorbespreking en een spannende laatste 10 min bij het tweede waren we klaar om van start te gaan. Helios begon sterk waardoor er al snel tegen een achterstand van 2-0 werd aangekeken. Het liep vooral gelijk op, flinke duels, soms net niet scherp en een scheidsrechter die veel floot tegen fysiek contact zorgden ervoor dat de strafworpen en vrije ballen die we kregen door Jeroen en Jelmer goed benut werden. De rust werd ingegaan met een kleine achterstand 11-10.

Na een flinke speech van coach Arjan dat we scherper moesten zijn en meer als team moesten spelen werd de 2e helft aangevangen. Atlantis begon goed en scherp waardoor de kleine achterstand al snel werd omgebogen naar een flinke voorsprong van vier punten. De scheidsrechter had het vandaag ook vaak zwaar te verduren door foute beslissingen waardoor helaas in de tweede helft een speler van Atlantis het moest ontgelden met een gele kaart. Helios kwam nog lichtelijk terug maar met mooie doelpunten van een groot aandeel van het eerste wist Atlantis de voorsprong niet meer weg te geven. Als kers op de taart maakte Sander de wedstrijd af door nog te scoren van de middellijn. Eindstand 18-25.

Volgende week staat het vlaggenschip weer in de Phoenix klaar om te winnen van Badhoevedorp 1. Wij zien jullie graag eerst bij het tweede om 16:30 en aansluitend het eerste om 17:50.

Op 25 november mocht Atlantis 1 uitwijken naar Uitgeest om een pot te spelen tegen Helios 1. Waar het even zoeken was naar de hal waar naar uitgeweken moest worden door asbest in hun eigen zaal, was het door van Walraven gesponsorde vlaggenschip ruim op tijd aanwezig. In de zaal … Lees meer »