Atlantis 4 wint 3e wedstrijd op rij

Geplaatst op: 27 november 2017

Afgelopen zaterdag 25 november speelde het door Krijn Verbruggen gesponsorde Atlantis 4 een wedstrijd tegen Synergo 10 uit Utrecht. Atlantis 4 heeft tot nu toe de eerste 2 zaalwedstrijden gewonnen, en staat bovenaan in de competitie. Synergo heeft van de 2 wedstrijden er tot nu toe 1 gewonnen en Atlantis 4 was erop gebrand dat dit zo zou blijven.

Vorige week werd ruim gewonnen en daardoor besloot het team om de opstelling redelijk hetzelfde te houden, met in de aanval: Max Rusman, Dave Both, Nicole Both en Nancy Kroese. In de verdediging werd gestart met Jeroen Brokx, Gerben Veenhof, Jennifer Haveman en Anouk Röling op de plek waar vorige week nog de nu afwezige Milou Schouten stond. Met de geblesseerde Saskia Kraan samen met coach Frank van der Meer aan de kant werd met goed vertrouwen gestart aan de wedstrijd.

Helaas was de start niet zoals het team voor ogen had, het duurde minstens 10 minuten voordat het aanvalsvak wist te scoren. Uiteindelijk wisten Max en Dave allebei een schot door het mandje te gooien. Het team had inmiddels de drive te pakken en ook Gerben wist een doelpuntje mee te pakken. Toen wist ook Synergo hun eerste doelpunt te scoren. Atlantis 4 wist dat het door moest pakken en die voorsprong groter moest maken. Dit lukte en er werd een ruststand bereikt van 9-6, door doelpunten van: Max (3), Jeroen, Gerben en Dave (1).

In de rust werd door coach Frank benadrukt dat we gewoon ons eigen team moesten spelen en lekker veel moesten blijven schieten. Ongewijzigd werd gestart aan de 2e helft. Na een doelpunt van Synergo begon de machine bij Atlantis te draaien. Van 9-7 werd het 13-7 door doelpunten van Dave (2), Nancy en Gerben (1). Synergo dacht nog even terug te komen met 2 doelpunten, maar deze gedachte werd de grond in geboord doordat Gerben weer 2 schoten wist te scoren. Ook invallers Leonie Kruiswijk en Sven van Putten kwamen het veld nog in voor Dave en Nicole. Sven wist nog een doelpuntje mee te pakken en uiteindelijk heeft Atlantis 4 dik gewonnen met 16-10!

Atlantis 4 wil de invallers Leonie en Sven bedanken en ook het publiek dat deze dag op de tribune zat. Volgende week zaterdag, 2 december, speelt het 4e tegen Fiducia 5 om 17.15 in de Europahal in Vleuten. Fiducia 5 is de enige andere ongeslagen ploeg in de poule van Atlantis 4.

Afgelopen zaterdag 25 november speelde het door Krijn Verbruggen gesponsorde Atlantis 4 een wedstrijd tegen Synergo 10 uit Utrecht. Atlantis 4 heeft tot nu toe de eerste 2 zaalwedstrijden gewonnen, en staat bovenaan in de competitie. Synergo heeft van de 2 wedstrijden er tot nu toe 1 gewonnen en Atlantis … Lees meer »