001 - Homan Zonnepanelen
Wintermarkt zorgboerderij was een groot succes

Wintermarkt zorgboerderij was een groot succes


Geplaatst op: 27 november 2017

Afgelopen vrijdag vond de vijfde editie van de wintermarkt van Zorgboerderij Inner - Art in de Kwakel plaats. En, wat hebben we ervan kunnen genieten met elkaar!

Vanaf 16:00u was iedereen welkom om langs te komen op de markt. Hier stonden ruim 25 kramen met een zeer divers aanbod. Ook kon men zelfgemaakte soep, quiche, een broodje worst of andere zoete lekkernijen kopen. Binnen kon men nog wat te drinken nemen en dit nuttigen bij de warmte van de houtkachel.

De kramen stonden verspreid over het sfeervol verlichtte en versierde erf en ook waren er dit jaar extra kramen die een plek binnen hadden. Zo was er een leuke afwisseling tussen de kramen buiten en binnen. Ook was er live-muziek wat voor  een extra touch zorgde.

We hebben ruim 600 bezoekers mogen verwelkomen op de avond! Met elkaar was het een groot succes en we kijken nu al uit naar volgend jaar!


Laatst bewerkt op: 27 november 2017 10:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wintermarkt zorgboerderij was een groot succes

Afgelopen vrijdag vond de vijfde editie van de wintermarkt van Zorgboerderij Inner - Art in de Kwakel plaats. En, wat hebben we ervan kunnen genieten met elkaar! Vanaf 16:00u was iedereen welkom om langs te komen op de markt. Hier stonden ruim 25 kramen met een zeer divers aanbod. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: