001 - Homan Zonnepanelen
Swingend concert jubilerend Viribus Unitis

Swingend concert jubilerend Viribus Unitis


Geplaatst op: 27 november 2017

Muziekvereniging Viribus Unitis vierde zaterdag 25 november haar 90-jarig jubileum samen met Karin Bloemen in een goed gevulde Willisstee. Dorpscentrum De Willisstee was voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus theater in sfeervol zwart-rood. Ook de orkestleden waren geheel in zwart-rood gekleed, het toneel was een feestelijk geheel.

Klokslag 20:00 uur klonken de eerste tonen van Johan Sebastiaan Bach’s Toccata in D-minor, het startsein van een muzikaal feestje. Het publiek genoot van El Camino Real, West Side Story, Tulpen uit Amsterdam. Een prachtige solo van Emeke Nagtegaal op bugel in Sorry, Sidney Bechet’s jazzy Petite Fleur met als solisten Jenny Stoeckart en Irma van der Felz op saxofoon en een swingend Gershwin met drie solisten op drums: Marrella Geleijn, Christian Geleijn en Mendo van Vliet.

Speciale gast deze avond was Karin Bloemen. Met haar grappen en geestige verhalen vermaakte zij publiek én orkest. Instrumentaal ondersteund door Viribus Unitis zong Karin liedjes als Het Dorp van Wim Sonneveld, Turning Tables van Adèle met een eigen sausje van Karin, All Night Long en een Motown medley. De muzikale leiding was in handen van Ruud Pletting, dirigent van Viribus Unitis. Met strakke hand en swingend enthousiasme leidde hij Karin en orkest door het programma.

Het was een fantastische avond, waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Viribus Unitis bedankt alle sponsors, leden van de Club van 100, vrijwilligers en Ron&Brigitte de Groot van de Stee-Inn – mede door hen werd dit concert mogelijk gemaakt.

Tot slot dank aan het publiek, door uw komst en enthousiasme werd de avond een groot feest!


Laatst bewerkt op: 27 november 2017 11:51

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Swingend concert jubilerend Viribus Unitis

Muziekvereniging Viribus Unitis vierde zaterdag 25 november haar 90-jarig jubileum samen met Karin Bloemen in een goed gevulde Willisstee. Dorpscentrum De Willisstee was voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus theater in sfeervol zwart-rood. Ook de orkestleden waren geheel in zwart-rood gekleed, het toneel was een feestelijk geheel. Klokslag 20:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: