02 - Senior  sportief actief 2e week
Johan Verweij genomineerd voor Meest Inspirerende Ondernemer 2017

Johan Verweij genomineerd voor Meest Inspirerende Ondernemer 2017


Geplaatst op: 27 november 2017

Johan Verweij, oprichter en CEO van Student Experience, is genomineerd voor de Meest Inspirerende Ondernemer 2017. De prijs is een initiatief van De Ondernemer. In totaal zijn er 25 kanshebbers genomineerd voor deze publieksprijs. Degene met de meeste stemmen wint. Johan Verweij staat samen in het rijtje genomineerden met onder andere grote namen als Pieter Zwart (oprichter Coolblue), Atilay Uslu (oprichter Corendon) en Bob Crébas (oprichter Marktplaats). Help jij Johan Verweij met het winnen van de MIO2017-award? Tot 10 december kun je je stem uitbrengen via de website van De Ondernemer. De winnaar wordt op 20 december 2017 bekend gemaakt.

Student Experience

Student Experience is een onafhankelijke, zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en beheerder van uitdagende studentenhuisvestingprojecten waar wonen, leven, recreëren en studeren worden gecombineerd. Student Experience verzorgt het beheer van ruim 1.700 studentenwoningen. De ambitie is om de komende jaren 5.000 eenheden in Nederland en daarbuiten te ontwikkelen en in eigen beheer in de markt te zetten. Het hoofdkantoor van Student Experience is gevestigd in Mijdrecht.

Onlangs heeft Student Experience “The Class Best New Student Housing Development of the Year Award 2018” gewonnen. Deze award is een internationale prijs voor een in het afgelopen jaar geopend studentencomplex, dat een voorbeeld is in het creëren van de ideale studentenhuisvesting. Nautique Living van Student Experience is tot winnend complex verkozen, omdat het door zijn ontwerp en oog voor details, studenten de beste plek biedt waar zij kunnen studeren, zich ontwikkelen en waar zij levenslange herinneringen zullen vormen.

Laatst bewerkt op: 27 november 2017 14:51

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Johan Verweij genomineerd voor Meest Inspirerende Ondernemer 2017

Johan Verweij, oprichter en CEO van Student Experience, is genomineerd voor de Meest Inspirerende Ondernemer 2017. De prijs is een initiatief van De Ondernemer. In totaal zijn er 25 kanshebbers genomineerd voor deze publieksprijs. Degene met de meeste stemmen wint. Johan Verweij staat samen in het rijtje genomineerden met onder andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: