01 - Nooit Gedacht

Gewonde bij ongeval afrit A2 Abcoude


Geplaatst op: 19 januari 2012

Abcoude - Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's raakte op woensdag 18 januari een automobiliste gewond. Eén van de bestuurders had te veel gedronken.

Rond 16.45 uur reed een 45-jarige automobilist uit Schoonhoven over de Burgemeester des Tombesweg, komende uit de richting van Vinkeveen en gaande in de richting van Abcoude. In de flauwe bocht net voor het viaduct over de Rijksweg A2 reed de Schoonhovenaar gedeeltelijk over het weggedeelte voor het tegemoetkomende verkeer. Daar reed op dat moment een 57-jarige automobiliste uit Vinkeveen, waardoor de auto's op elkaar botsten. De Vinkeveense botste vervolgens op een lantaarnpaal en de Schoonhovenaar schoot rechtdoor het talud af en kwam op het fietspad tot stilstand. De automobiliste had nek- en borstklachten en werd per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht. Beide auto's moesten worden weggesleept.

De automobilist bleek te veel te hebben gedronken. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar blies hij bij de ademanalyse 390 ug/l, terwijl de wettelijke limiet 220 ug/l is. Tevens bleek dat dit de derde keer in korte tijd was dat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tevens is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewonde bij ongeval afrit A2 Abcoude

Abcoude - Bij een frontale aanrijding tussen twee auto's raakte op woensdag 18 januari een automobiliste gewond. Eén van de bestuurders had te veel gedronken.Rond 16.45 uur reed een 45-jarige automobilist uit Schoonhoven over de Burgemeester des Tombesweg, komende uit de richting van Vinkeveen en gaande in de richting van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: