001 -Brouwer Transport
De Schakel spaart €205,- aan lege flessen voor sponsorkind Mary

De Schakel spaart €205,- aan lege flessen voor sponsorkind Mary


Geplaatst op: 28 november 2017

Drie weken lang hebben de leerlingen van de Schakel fanatiek lege flessen ingezameld. Niet voor zichzelf, maar om een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor het sponsorkind van de Schakel: Mary uit Guatemala. Op woensdag 22 december werden de laatste flessen ingeleverd en kon het eindbedrag worden opgeteld. Samen hebben de leerlingen een bedrag van €205,00 bij elkaar gespaard.

Aan de actie was ook een kleine competitie verbonden: welke klas haalt de meeste flessen op? Het was tot het laatste moment heel spannend. Met een miniem verschil van 4 flessen ging de eer naar groep 4b/5 van juf Mariëlle. Wat waren de leerlingen blij en trots! Maar belangrijker was natuurlijk de mooie extra bijdrage voor Mary, die via stichting Woord en Daad inmiddels al een aantal jaar gesponsord wordt door de Schakel. Mede dankzij deze sponsoring krijgt Mary eten en medische zorg en kan zij naar school.


Laatst bewerkt op: 28 november 2017 13:33

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Schakel spaart €205,- aan lege flessen voor sponsorkind Mary

Drie weken lang hebben de leerlingen van de Schakel fanatiek lege flessen ingezameld. Niet voor zichzelf, maar om een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor het sponsorkind van de Schakel: Mary uit Guatemala. Op woensdag 22 december werden de laatste flessen ingeleverd en kon het eindbedrag worden opgeteld. Samen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: