02 - Senior  sportief actief 2e week
Mooi Aalsmeers bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bestaat 25 jaar

Mooi Aalsmeers bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bestaat 25 jaar


Geplaatst op: 29 november 2017

Zaterdag 25 november heeft Wethouder Economische Zaken Ad Verburg het Aalsmeerse bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bezocht. Hij was daar op uitnodiging van de directie in verband met de viering van het 25-jarig bestaan. Issos is al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal actief in de interieurbouw en standbouw.

Wethouder Ad Verburg: ”Weer zo’n mooi Aalsmeers bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Het bedrijf realiseert voor toongevende opdrachtgevers , zoals grote banken, Schiphol, de bibliotheek in Amsterdam en vele andere bedrijven, complexe en kwalitatief hoogstaande projecten. Het is ook nog een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Issos is sinds 1998 een door Kenniscentrum Stichting Hout & Meubel erkend leerbedrijf. Sinds 2006 zijn zij FSC gecertificeerd; een must voor elk bedrijf dat veel met hout werkt. Met dat keurmerk laten ze zien dat zij alleen hout gebruiken uit verantwoord beheerde bossen. Ook steunen zij vele goede doelen.”

Het succes van Issos in Aalsmeer op het gebied van interieurbouw, modulebouw, maatwerk meubels en expo is mede te danken aan de integrale benadering van de projecten die men aanneemt. Issos presenteert zichzelf als interieurbouwbedrijf, met een aanzienlijk bredere kijk op interieurbouw dan gemiddeld. Bouwtechnische keuzes sluiten naadloos aan op de productie van de inrichting. Bouw en interieur gaan bij Issos hand in hand. Al meer dan vijfentwintig jaar weet Issos dat een optimale inrichting van een commerciële of kantoorruimte uiterst belangrijk is. Niet alleen voor het succes van de betreffende onderneming, maar ook voor de klanten en medewerkers. Dit geldt ook voor beursstands. Daarom ontwerpt en bouwt Issos toonaangevende interieurs en beursstands.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooi Aalsmeers bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bestaat 25 jaar

Zaterdag 25 november heeft Wethouder Economische Zaken Ad Verburg het Aalsmeerse bedrijf Issos Interieurbouw en Expo bezocht. Hij was daar op uitnodiging van de directie in verband met de viering van het 25-jarig bestaan. Issos is al meer dan 25 jaar nationaal en internationaal actief in de interieurbouw en standbouw. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: