001 - Escaperoom aglemeen
GVM Freerunning heeft een nieuwe trainer!!

GVM Freerunning heeft een nieuwe trainer!!


Geplaatst op: 29 november 2017

Sinds vorige week heeft de Freerunning-afdeling van GVM’79 een echte Freeruntrainer, Samuël Wezer. Tot nog toe werden de lessen gegeven door trainster Esther de Vries.  Dit deed zij niet onverdienstelijk, want binnen een jaar tijd is de Freerungroep van één naar viér lesuren gegroeid. Maar naast alle andere werkzaamheden voor GVM’79 werden de lessen haar wat teveel. Met Samuël, een Freerunner in hart en nieren, hoopt GVM’79 het freerunnen in Mijdrecht een nog grotere boost te geven en technisch nog betere Freerunners op te leiden.

Samuël is een jonge trainer en heeft zelf al 4 jaar ervaring met Freerunnen. Hij is begonnen als leerling en later als assistent van Parkoursdisciplines, nu is hij sinds 1 jaar zelfstandig trainer. Naast Freerunnen volgt hij een opleiding “Sport en Bewegen”, dus met het lesgeven zit het wel goed!

Hij vindt freerunning een geweldige sport, omdat je leert je soepel over verschillende obstakels te bewegen. Ook houdt hij ervan om overal salto’s vanaf te springen, hij kan wel meer dan 5 verschillende salto’s! Zijn favoriete sprong is de “Kong”, waarbij je met je handen van het obstakel afzet en met je knieën tussen je armen door springt.   De coolste plek om te freerunnen vind je volgens Samuël in België,in een onbewoonde spookstad!

GVM’79 heeft veel vertrouwen in deze nieuwe trainer en hoopt dat nog meer jongens en meisjes naar de gymzaal zullen komen om kennis te maken met Samuël en wat Freerunning inhoudt. Op onze website (www.gvm79.nl) staat een leuk filmpje waarin Samuël zichzelf voorstelt.

Freerunning is een veelzijdige sport, waarbij je je hele lichaam traint. Zowel souplesse als kracht en uithoudingsvermogen zijn belangrijke pijlers van deze sport. Tijdens de lessen wordt je sneller en behendiger, wat ook goed van pas kan komen bij het uitvoeren van eventuele andere sportactiviteiten.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het freerunnen? Meldt je via de website voor een proefles aan! Je kan altijd 2x gratis meedoen. Samuël geeft les op de volgende dagen en tijden: donderdag 19:00 , Vrijdag 16:00 en 17:00.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM Freerunning heeft een nieuwe trainer!!

Sinds vorige week heeft de Freerunning-afdeling van GVM’79 een echte Freeruntrainer, Samuël Wezer. Tot nog toe werden de lessen gegeven door trainster Esther de Vries.  Dit deed zij niet onverdienstelijk, want binnen een jaar tijd is de Freerungroep van één naar viér lesuren gegroeid. Maar naast alle andere werkzaamheden voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: