Pietengym bij Gymnastiekvereniging Mijdrecht

Pietengym bij Gymnastiekvereniging Mijdrecht


Geplaatst op: 30 november 2017

Afgelopen woensdag was het een waar pietenfestijn bij gymnastiekvereniging Mijdrecht. Om 13:45 kwamen er 70 kinderen naar gymzaal de Eendracht, alwaar een heel pietenparkours was uitgezet. De kinderen mochten verkleed komen en het was dan ook een vrolijke, kleurige boel van pietjes, sinterklazen en turnsters! Natuurlijk mochten de échte pieten niet ontbreken en kwamen er 5 pieten langs om samen met de kinderen te gymmen. En wat konden die pieten al goed gymmen en helpen!!!!

Op 10 verschillende onderdelen werden de kinderen getest op hun pieten-kwaliteiten. Zo werden er pakjes in schoenen gedaan, door de schoorsteen gegooid en over de daken gedragen. Er werden coole Pietenjumps gedaan, aan de brug gezwaaid en het evenwicht getest. Uiteraard was er ook een onderdeel waar je even vrij kon spelen met ballen, hoepels, rackets en een speeldoek. In de pietendisco kregen de pietjes in spé, wat te drinken en zochten ze een mooi kadootje uit.

Na 1,5 uur klimmen, klauteren, zwaaien en rennen was het tijd om naar huis te gaan. De kinderen werden opgehaald en kregen nog wat strooigoed van de pieten. De ouders hielpen juf Esther nog even met opruimen, het was een supergeslaagde middag!! Alle hulpouders bedankt voor jullie inzet, zonder deze hulp had de Pietengym niet door kunnen gaan.

Na de Pietengym was het racen naar het volgende GVM-sinterklaasfeest. In gymzaal de Brug gingen de GVMérs vanaf 8 jaar een spannend sinterklaasspel doen. De kinderen verdeelden zich over 5 matten en gooiden met een dobbelsteen. Iedereen had 3 kadootjes meegenomen en in 3 verschillende rondes werd er om de mooiste kadootjes gestreden!! Na 1,5 uur lachen, snoepen en uitpakken ging iedereen met 3 kadootjes weer naar huis.

Het was een drukke, maar zeer gezellige woensdag voor de trainsters van GVM’79!!

Wil jij ook sporten bij deze toffe club? Kom dan eens langs in 1 van onze lessen! Meer informatie is te vinden op www.gvm79.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pietengym bij Gymnastiekvereniging Mijdrecht

Afgelopen woensdag was het een waar pietenfestijn bij gymnastiekvereniging Mijdrecht. Om 13:45 kwamen er 70 kinderen naar gymzaal de Eendracht, alwaar een heel pietenparkours was uitgezet. De kinderen mochten verkleed komen en het was dan ook een vrolijke, kleurige boel van pietjes, sinterklazen en turnsters! Natuurlijk mochten de échte pieten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: