0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
VVD presenteert verfrissende kandidatenlijst

VVD presenteert verfrissende kandidatenlijst


Geplaatst op: 3 december 2017

Met trots en enthousiasme presenteren wij de VVD-kandidatenlijst voor de komende verkiezingen! Een prachtige vernieuwende lijst van mensen met kennis, ervaring en vol enthousiasme. Onze kandidaten staan te popelen om in de nieuwe raadsperiode volop voor inwoners, ondernemers en bezoekers van onze gemeente aan de slag te gaan en het verschil te maken!

Natuurlijk gaan we ons inzetten om het verkiezingsprogramma “In verbinding, in beweging, zorg, groen en veilig” uit te voeren en blijven hiernaast doorlopend in verbinding met inwoners en ondernemers om in te spelen op actualiteiten en om input te krijgen voor concrete invulling.

De lijst wordt aangevoerd door Alberta Schuurs (Wilnis). Alberta is wethouder en wil zich ook voor de komende raadsperiode graag voor dit ambt beschikbaar stellen. Haar kennis, kunde en enthousiasme blijven hierdoor geborgd voor De Ronde Venen. 

Onze lijst vervolgt met:

  •  Sandra Vreugdenhil (Vinkeveen). Sandra is fotograaf en sinds 2016 fractie assistent en heeft zodoende al inhoudelijke kennis en ervaring opgedaan. Ze voelt zich thuis in alle acht de kernen van De Ronde Venen. Op haar enthousiaste wijze zal ze zich inzetten om, in samenspraak met inwoners, bedrijven en instellingen, een positieve bijdrage te leveren aan initiatieven en nieuwe ontwikkelingen binnen de gemeente.  
  • Bart Richter (Mijdrecht) Bart is professional op gebied van integrale veiligheid, crisisbeheersing & brandweer en maatschappelijk/ politiek zeer betrokken. Als brandweervrijwilliger is hij 25 jaar actief geweest binnen De Ronde Venen en hierdoor geworteld in de samenleving. Hij is werkzaam als beleidsadviseur bij de Geneeskundige hulpverleningsorganisatie van Amsterdam-Amstelland. Bart zet zich graag in voor verbinding.
  • Rudolf van Olden (Abcoude). Rudolf is arts en werkzaam in de farmaceutische industrie. Hij is ons langstzittend raadslid en wil zichzelf graag als nestor inzetten voor de fractie. Zijn ruime kennis, ervaring en professionele visie zijn van grote meerwaarde voor onze partij. Mede dankzij hem zijn de woonlasten de afgelopen jaren laag gebleven.
  • Morad Bouslimane (Mijdrecht). Morad is als Traffic en Productie Specialist werkzaam bij een grote Nederlandse bank en de jongste op onze lijst. Morad heeft veel ambitie om zich voor de inwoners en ondernemers van De Ronde Venen in te zetten. Natuurlijk heeft hij specifiek oog voor de jongeren binnen onze gemeente. Hij is enthousiast, heeft een frisse blik en een positieve insteek.
  • Rob Evers (Wilnis). Rob heeft een bureau voor het begeleiden van managementteams. Hiernaast is hij reserveofficier b.d. en Afghanistan veteraan, ondersteunde daar kleine ondernemers en zette zich onlangs nog in voor vluchtelingen. Sinds september is hij lid van de gemeenteraad waar hij aandacht heeft voor samenleving- en inwonerszaken, sociaal domein, verkeer, mobiliteit en ouderen. Hij gaat graag in gesprek met inwoners over deze onderwerpen.
  • Michel van Dijkman (Wilnis). Michel is directeur Marketing & Sales bij een ICT bedrijf. Hij zet zichzelf graag in voor de maatschappij, bijvoorbeeld als vrijwillig secretaris bij de Lionsclub Mijdrecht/Wilnis. Als bloeddonor heeft hij inmiddels meer dan 100 keer bloed gegeven. Michel wil zich vanaf de komende verkiezingen ook op politiek gebied graag inzetten voor VVD De Ronde Venen.

Naast deze enthousiaste kandidaten staan er nog 15 actieve inwoners en ondernemers op de lijst die VVD een warm hart toedragen. 

Een aantal concrete zaken uit ons verkiezingsprogramma zijn: We gaan werken aan duurzaamheid; onderhoud groen; zorg voor de mensen die het nodig hebben; ondersteuning voor (nieuwe) ondernemers; woningen voor starters en senioren, leefbaar en aantrekkelijk houden van de dorpscentra en de veiligheid in alle kernen. 

We zijn een lokale partij met kandidaten die sterk geworteld zijn binnen De Ronde Venen en hebben directe aansluiting op de provinciale en landelijke partij. Deze directe aansluiting zorgt voor korte lijnen en mogelijkheden zaken ook provinciaal en/of landelijk af te stemmen. VVD De Ronde Venen gaat vol enthousiasme aan de slag voor alle inwoners, ondernemers en bezoekers.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VVD presenteert verfrissende kandidatenlijst

Met trots en enthousiasme presenteren wij de VVD-kandidatenlijst voor de komende verkiezingen! Een prachtige vernieuwende lijst van mensen met kennis, ervaring en vol enthousiasme. Onze kandidaten staan te popelen om in de nieuwe raadsperiode volop voor inwoners, ondernemers en bezoekers van onze gemeente aan de slag te gaan en het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: