0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

KDO Pepernoten springwedstrijd zeer geslaagd


Geplaatst op: 1 december 2017

Zaterdag 26 november was het zover! KDO D.A.G organiseerde voor de 3e keer de jaarlijkse pepernotenwedstrijd. We begonnen om 12.00 uur met de warming-up. Door de grote opkomst hebben we de 140 jongens en meisjes, in 3 groepen verdeeld. Er deden 5 omliggende turnverenigingen mee (ODI, Zevensprong, Kwiek, LDO en KDO). De kinderen sprongen in groepjes, i.p.v. individueel, prachtig om te zien. Ze hadden hard getraind als groepjes. In de ochtend gingen de A groepen van start. De groepen A zijn de oudste kids en de selectiegroepen. Daar zagen we zeer mooie salto’s en branies voorbij komen. Wat een teamwork zeg!!   Kwiek had 43,825 punten en ging met goud naar huis. KDO haalde met 43,800 punten net niet genoeg voor de 1e plek, maar een mooie 2e plek is ook erg netjes. Top gedaan meiden. In deze groep waren ook de kinderen t\m 10 jaar. Daar haalde KDO ook een mooie zilveren medaille binnen. De kinderen van groepen B zijn alweer een jaar of langer op gym. Daar haalde niveau B vanaf 9 jaar Kwiek goud en ODI zilver. Niveau B t/m 10 jaar Zevensprong 1e en KDO de 2e plek. De groepen C zijn de allerjongste kids en die net zijn gestart met gymmen. Alle prijzen gingen naar Kwiek. De kinderen in deze groep die geen prijs hadden kregen een chocolade medaille. Want wat een prestatie hebben ze stuk voor stuk geleverd. TOPPERS!! Op elk toestel deden alle kinderen van elk groepje hun oefening. We hadden de lange mat, trampoline-kast, trampoline-mat en de plank-kast. Op de lange mat deden zelfs de kleinste kinderen hun oefening synchroon, prachtig om te zien. Tijdens de wedstrijd kwamen de pieten de boel eens flink op stelten zetten. Het was een chaotische maar vooral enorm gezellige boel. Elk onderdeel werd beoordeeld door een jurylid en uiteindelijk kwamen daar alle prijswinnaars uit.

Als afsluiting kreeg iedereen die dag een leuk jutte pietenzakje met pepernoten mee naar huis.

Het was een TOP dag, en iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad.

Wie het leuk lijkt om eens een gratis proefles te komen mee gymmen bij KDO, is natuurlijk van harte welkom. De lessen zijn op maandag van 16.30-17.30 en van  17.30-18.30 uur. Je kunt mailen naar gymnastiek@kdo.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO Pepernoten springwedstrijd zeer geslaagd

Zaterdag 26 november was het zover! KDO D.A.G organiseerde voor de 3e keer de jaarlijkse pepernotenwedstrijd. We begonnen om 12.00 uur met de warming-up. Door de grote opkomst hebben we de 140 jongens en meisjes, in 3 groepen verdeeld. Er deden 5 omliggende turnverenigingen mee (ODI, Zevensprong, Kwiek, LDO en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: