001 - Escaperoom aglemeen

Vleermuizen in NME-centrum De Woudreus


Geplaatst op: 18 januari 2012

Van 16 januari tot 16 maart staat de tentoonstelling ‘Het duistere dierenrijk' in NME-centrum De Woudreus. Deze tentoonstelling gaat over nachtdieren.

Een van deze nachtdieren is de vleermuis. Vleermuizen spreken altijd bijzonder tot de verbeelding. Daarom organiseert NME-centrum De Woudreus op woensdagmiddag 1 februari een themamiddag over deze vliegende zoogdieren. Deze themamiddag is bedoeld voor kinderen van 9 - 12 jaar.

Patrick Heijne (vleermuisdeskundige van IVN De Ronde Venen-Uithoorn) gaat kinderen een en ander vertellen over vleermuizen. Samen met Patrick wordt in de omgeving van het NME-centrum gekeken waar vleermuizen rusten.

Kinderen gaan een vleermuizenkast bouwen, die ze in hun eigen woonomgeving op kunnen hangen. Ook ontdekken ze aan de hand van een computerspel hoe vleermuizen gebruik maken van hun oren om te jagen en hun weg in het donker te vinden. Er zijn knutselactiviteiten. En er is een speurtocht door de tentoonstelling.

Kortom voldoende activiteiten om 2 uren bezig te zijn.
De themamiddag start om 13.30 uur.
Deelname kosten zijn € 2,--
Er is plek voor maximaal 24 kinderen. Wil je meedoen, meld je dan snel aan, want vol is vol.
Je kunt je alleen telefonisch aanmelden: 0297-273692.
Het adres van het NME-centrum is Pieter Joostenlaan 28a, 3648 XR Wilnis

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vleermuizen in NME-centrum De Woudreus

Van 16 januari tot 16 maart staat de tentoonstelling ‘Het duistere dierenrijk' in NME-centrum De Woudreus. Deze tentoonstelling gaat over nachtdieren.Een van deze nachtdieren is de vleermuis. Vleermuizen spreken altijd bijzonder tot de verbeelding. Daarom organiseert NME-centrum De Woudreus op woensdagmiddag 1 februari een themamiddag over deze vliegende zoogdieren. Deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: