Atlantis 2 vecht terug tegen Sporting Badhoevedorp 2

Geplaatst op: 4 december 2017

Afgelopen zaterdag 2 december speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Sporting Badhoevedorp in sporthal de Phoenix in Mijdrecht. Sporting Badhoevedorp had al twee overwinningen op de naam staan en Atlantis wilde kosten wat kost de punten in Mijdrecht houden deze week. Er werd gestart met in de aanval Timo Jongerling, Davey van Putten, Melissa van der Stap en Chantal Poolman. In de verdediging stonden Niels van Oudenallen, Koen van Wermeskerken, Natasja Korver en Sharon Moen. En team Bank bestond uit Berry de Jong, Joy Trompert, Mark Kruiswijk en invallers Marijn Maarssenveen en Sander van der Sluis.

In de eerste helft liep Sporting gelijk al uit door in 10 minuten 1-3 voor te komen met een paar hele verre schoten. Sharon Moen maakt het eerste doelpunt voor Atlantis met een mooi schot waar haar tegenstander niet meer bij kon. Vanaf daar was het een moeizame strijd in de eerste helft met maar weinig doelpunten aan beide kanten. Wat de stand in de rust 5-6 maakte. Atlantis was zeker niet van plan op te geven en Sporting ook niet.

De tweede helft ging van start, voor Atlantis was het duidelijk dat er beter voorverdedigd moest worden en het spel kleiner opzetten zodat er meer doelpunten konden worden gecreëerd. Als zeer snel scoorde Sporting een doelpunt van ver, maar Koen van Wermeskerken antwoordde daarop door er ook een schot in te knallen. En ook Natasja Korver was goed op schot en knalde er 3 doelpuntjes in voor Atlantis. Het bleef spannend tot minuut 54 in de wedstrijd. Berry de Jong was erin gekomen voor Niels van Oudenallen, Marijn Maarssenveen voor Melissa van der Stap, Sander van der Sluis voor Timo Jongerling, Janneke van Ginkel voor Sharon Moen, Lynn Looman voor Chantal Poolman en Jeroen Korver voor Davey van Putten. Met deze regen van wissels, kwamen er ook meer doelpunten voor Atlantis en minder voor Sporting. Wat uiteindelijk de uitstand 18-14 voor Atlantis maakte! Dit is de tweede overwinning voor Atlantis 2 in de zaal.

Volgende week zal Atlantis 2 het opnemen tegen Oranje Nassau uit Amsterdam, die momenteel 6de staan in het klassement. Daarna zal ook Atlantis 1 het opnemen tegen Oranje Nassau die daar 5de in het klassement staat. De wedstrijd zal beginnen om 16:30 uur in de Phoenix in Mijdrecht, met aansluitend 1. We zien jullie graag allemaal op de tribune!

Afgelopen zaterdag 2 december speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Sporting Badhoevedorp in sporthal de Phoenix in Mijdrecht. Sporting Badhoevedorp had al twee overwinningen op de naam staan en Atlantis wilde kosten wat kost de punten in Mijdrecht houden deze week. Er werd gestart met in de aanval … Lees meer »