001 - Homan Zonnepanelen
De Kangoeroes van Atlantis zijn opgeleid tot “HulpPietjes”

De Kangoeroes van Atlantis zijn opgeleid tot “HulpPietjes”


Geplaatst op: 4 december 2017

Zaterdag 2 december was er voor de Kangoeroes van korfbalvereniging Atlantis een speciale training. Het was niet zomaar een training, maar de sportzaal was omgebouwd tot Pietenschool. De kangoeroes kwamen als pietjes verkleed de zaal in en keken gelijk overal rond. Jeftha zag op eens een envelop op de garagedeur hangen met het logo van de “Kangoeroe Klup” erop, die envelop moest wel voor hun zijn. Het was een gedicht van Sinterklaas. In dit gedicht stond dat de Vergeet Piet niet meer wist waar hij de cadeautjes had verstopt. Slimme Piet had er nog wel een foto van kunnen maken en er puzzelstukken van geknipt. Bij elk goed uitgevoerd onderdeel kregen de kinderen een puzzelstuk om erachter zien te komen waar de cadeautjes lagen. Het eerste onderdeel was over de daken lopen, dit werd extra moeilijk gemaakt doordat er obstakels lagen. De kangoeroes hadden hier geen problemen mee en liepen zonder te vallen het parcours af. Bij onderdeel 2 kregen ze een nep cadeautje in de hand en moesten van dak tot dak springen en dan het cadeautje in de schoorsteen gooien. Willem liet zien dat hij dit heel goed kon, en sprong het snelst door de hoepels. Er was weer een puzzelstuk verdiend. Daarna kwam het engste, maar waarschijnlijk het leukste onderdeel. Via een bank omhoog lopen het dak op en dan eraf springen. Het enige meisje, Isa, liet zien niet onder te doen en sprong er zo van af. Ook bij onderdeel 4 en 5 werden puzzelstukken verdiend. Bij onderdeel 6 en dit was het laatste onderdeel, moest er een parcours afgelegd worden in jutezakken. Ze hadden bijna de training erop zitten, maar ze waren nog zeker niet moe. Het parcours werd nog fanatiek doorlopen en ze moedigde elkaar goed aan. Alle puzzelstukken zijn verdiend en werden bij elkaar gelegd en de puzzel werd gemaakt. De Kangoeroes zagen gelijk waar ze moesten zijn: ‘Dat is boven’, kwamen ze samen tot de conclusie. En inderdaad, op de foto stond de bar van de sporthal. Snel liepen ze naar boven en er werd overal rond gekeken maar ze konden niks vinden. Er werd een hulplijn ingeschakeld. De vrouw achter de bar werd gevraagd of zij misschien iets had gezien en ze mochten voor deze ene keer achter de bar kijken. Julian, de nieuwe aanwinst van de Kangoeroes heeft de cadeautjes gevonden. Wat hebben ze dat goed gedaan met elkaar. Op de tribune werden de cadeautjes opengemaakt en er zaten ook nog pepernoten bij. De Kangoeroes zijn goed verwend! Helaas moest Jaidy afzeggen omdat ze ziek op bed lag. Sinterklaas had voor haar uiteraard ook een cadeautje en die is inmiddels bij haar bezorgd.

Nieuwsgierig geworden naar een training van de Kangoeroes? Kom dan gezellig een keer meedoen en meld je aan via aanmelden@kvatlantis.nl De Kangoeroe Klup is voor kinderen van 3 tot 6 jaar en ze trainen elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.


Laatst bewerkt op: 4 december 2017 23:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kangoeroes van Atlantis zijn opgeleid tot “HulpPietjes”

Zaterdag 2 december was er voor de Kangoeroes van korfbalvereniging Atlantis een speciale training. Het was niet zomaar een training, maar de sportzaal was omgebouwd tot Pietenschool. De kangoeroes kwamen als pietjes verkleed de zaal in en keken gelijk overal rond. Jeftha zag op eens een envelop op de garagedeur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: