02 - Senior  sportief actief 2e week
Werkzaamheden Aalsmeerderweg van start

Werkzaamheden Aalsmeerderweg van start


Geplaatst op: 5 december 2017

De reconstructiewerkzaamheden van de Aalsmeerderweg in Aalsmeer zijn van start gegaan.

De afgelopen maand is het werk aanbesteed waarbij Aannemer BAM infra BV is geselecteerd om het werk te gaan uitvoeren. De komende tijd zal de aannemer inventarisatiewerkzaamheden verrichten op de Aalsmeerderweg, zoals het inventariseren van kabels en leidingen etc. De inventariserende werkzaamheden zijn in de zijkant van de weg. Inwoners en bedrijven hebben hier weinig last van. Na de winter zullen de reconstructiewerkzaamheden in faseringen uitgevoerd worden, waarbij zoveel mogelijk gekeken wordt naar bereikbaarheid voor bewoners en bedrijven. Op de gemeentelijke website zal de voortgang geregeld vermeld worden. Ook komt er nog een inloopavond.

De bewoners en bedrijven zullen te zijner tijd over deze faseringen worden ingelicht. De gemeente is al in gesprek met de ondernemers over de werkzaamheden.

 

Laatst bewerkt op: 5 december 2017 13:15

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden Aalsmeerderweg van start

De reconstructiewerkzaamheden van de Aalsmeerderweg in Aalsmeer zijn van start gegaan. De afgelopen maand is het werk aanbesteed waarbij Aannemer BAM infra BV is geselecteerd om het werk te gaan uitvoeren. De komende tijd zal de aannemer inventarisatiewerkzaamheden verrichten op de Aalsmeerderweg, zoals het inventariseren van kabels en leidingen etc. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: