01 - Nooit Gedacht
Sinterklaas op Kids College in Wilnis

Sinterklaas op Kids College in Wilnis


Geplaatst op: 6 december 2017

5 december toch wel een van de leukste dagen van het jaar, dus ook voor alle leerlingen van Kids College in Wilnis.

Vol verwachting kloppen alle hartjes van de kinderen. ’s Ochtends werden door de kinderen van de onderbouw leuke sinterklaas spelletjes gedaan en mocht de bovenbouw eindelijk hun prachtige surprises uitpakken. De surprises stonden al een week tentoongesteld in de hal dus het was al kijken, raden en bedenken welke surprise toch voor wie was. En wat een prachtige creaties zijn er allemaal weer gemaakt.

Om 13.00 uur was het dan eindelijk zover. Sinterklaas en zijn pieten kwamen op een bakfiets en wiebelfiets aangereden. De kinderen zongen uit volle borst sint tegemoet.

Na een woordje van juf Michelle en Sinterklaas ging iedereen naar binnen weer naar de eigen klas. De Sint ging natuurlijk nog bij alle klassen op bezoek. De kinderen konden allemaal even kletsen met sinterklaas, een dansje doen met de pieten en de polonaise is ook meerdere malen ingezet. Na een paar uurtjes ging Sinterklaas weer naar het volgende bezoek en konden  de kinderen met hun cadeautjes naar huis om een gezellige pakjes avond te gaan vieren

Wat een feest ieder jaar weer!  Tot volgend jaar Sinterklaas en zwarte piet.Laatst bewerkt op: 6 december 2017 14:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaas op Kids College in Wilnis

5 december toch wel een van de leukste dagen van het jaar, dus ook voor alle leerlingen van Kids College in Wilnis. Vol verwachting kloppen alle hartjes van de kinderen. ’s Ochtends werden door de kinderen van de onderbouw leuke sinterklaas spelletjes gedaan en mocht de bovenbouw eindelijk hun prachtige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: