0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Workshop ‘speksteen’ tijdens de mantelzorgsalon


Geplaatst op: 16 januari 2012

Maandag 30 januari kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van beeldend kunstenaar Astrid van Zelst (Kleur is Kracht), speksteen bewerken. Speksteen is een activiteit, waarbij je vooral met je handen werkt. Het maken van een steen tijdens deze workshop is gericht op ervaren, zien, voelen en het vinden van troost en kracht. Speksteen is een oeroud natuurlijk materiaal dat zacht aanvoelt en makkelijk te bewerken is met schuurpapier en/of met raspen. Tijdens deze workshop werkt u met kleine stenen. U zult merken dat speksteen warmte opneemt en dat het fijn en ontspannen is om een kleine tastbare trooststeen of krachtsteen te maken.

Bent u mantelzorger en woont u in de Ronde Venen, dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgsalon op maandag 30 januari van 13.30 tot 15.30 uur in De Buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht.

Om enigszins in te schatten hoeveel mensen er komen, kunt u zich vooraf opgeven bij Stichting de Baat, tel 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl
Uiteraard wordt er voor koffie/thee en wat lekkers gezorgd.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsgroep voor mensen die zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en wordt mede mogelijk gemaakt door de Round Table 169. De salon vindt iedere laatste maandag van de maand plaats en wordt door het steunpunt Mantelzorg van Stichting De Baat georganiseerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Smit, coördinator Steunpunt Mantelzorg, tel. 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop ‘speksteen’ tijdens de mantelzorgsalon

Maandag 30 januari kunnen mantelzorgers uit de Ronde Venen onder begeleiding van beeldend kunstenaar Astrid van Zelst (Kleur is Kracht), speksteen bewerken. Speksteen is een activiteit, waarbij je vooral met je handen werkt. Het maken van een steen tijdens deze workshop is gericht op ervaren, zien, voelen en het vinden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: