02 - Senior  sportief actief 2e week
Driemaal winst De Vinken 2

Driemaal winst De Vinken 2


Geplaatst op: 11 december 2017

De Vinken 2 is een team waarin jonge mensen worden verenigd met iets minder jonge mensen, maar bovenal het team waarin spelplezier hoog in het vaandel staat. Onder leiding van trainer-coach Johan Kroon is in de zaal de doelstelling om in de top mee te draaien.

Na de 18-13 winst op Badhoevedorp in de eerste wedstrijd en het nipte 13-12 verlies tegen Atlantis daarna konden de reserves van De Vinken drie keer achtereen flink scoren. In de volgende wedstrijd tegen KVA 4 wisten de Vinkenreserves al snel uit te lopen naar een 3-12 ruststand. Ondanks dat KVA nog wel dichterbij wist te komen kwam de overwinning niet echt meer in gevaar. Met een stand van 15-20 werd voor het eerst dit seizoen de 20 doelpunten gehaald.

Mede dankzij gunstig puntverlies van de concurrentie stond De Vinken na de overwinning tegen KVA bovenaan de ranglijst. De volgende tegenstander, Oranje Nassau, zou op papier niet de grootste horde moeten vormen, maar met een ruststand van 6-6 was een goede tweede helft noodzakelijk. Het werd misschien wel de beste helft tot nu toe waarin maar liefst veertien keer gescoord werd, hetgeen resulteerde in de eindstand van 20-12.

Afgelopen zaterdag stond het Limmense Helios op het programma. Ook Helios was niet opgewassen tegen het Vinkeveense spelletje. Na de ruststand van 10-3 en een eindstand van 20-11 was dit de derde wedstrijd op rij waarin de 20 werd aangetikt.

Komende zaterdag is medekoploper EKVA 4 de tegenstander. EKVA is de ploeg met de minste tegendoelpunten per wedstrijd en De Vinken is de best scorende ploeg. Het zal dus een clash van stijlen worden. Dan wordt tevens bepaald wie als koploper het nieuwe jaar mag ingaan…

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Driemaal winst De Vinken 2

De Vinken 2 is een team waarin jonge mensen worden verenigd met iets minder jonge mensen, maar bovenal het team waarin spelplezier hoog in het vaandel staat. Onder leiding van trainer-coach Johan Kroon is in de zaal de doelstelling om in de top mee te draaien. Na de 18-13 winst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: