001 - Escaperoom aglemeen
Scouts starten kerstpostbezorgdienst in De Ronde Venen

Scouts starten kerstpostbezorgdienst in De Ronde Venen


Geplaatst op: 11 december 2017

De scouts van de Jan van Speyk en Eliboe gaan voor jou op pad om je kerstkaarten te bezorgen! Dit doen zij voor maar 40 cent per poststuk in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef.

De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben. ,,We hopen op veel kaarten. Er zijn natuurlijk veel mensen die via Whatsapp of mail hun wensen overbrengen, maar vanwege ons lage tarief is het ook aantrekkelijk om gewone kaarten te sturen’’, zegt Marcella Kroes-van Dijk die de operatie kerstpost leidt. De kerstpostbezorgdienst is een leuke inkomstenbron voor de groep. Scouting Eliboe uit Vinkeveen versterkt dit jaar de Mijdrechtse scouts bij het inzamelen en bezorgen.

Hoe het werkt

De gang van zaken is simpel. Er is een groot aantal inleveradressen verspreid door de gemeente. Daar kan de post tot vrijdag 15 december tot 20.00 uur worden ingeleverd. Stop alle kaarten en het verschuldigde bedrag in één grote envelop. Vermeld daarop jouw naam en telefoonnummer. De envelop mag vervolgens gewoon door de brievenbus bij een van de inleveradressen. Je herkent deze aan een kerstpost-poster achter het raam. De scouts verwerken alle post, doen er een scoutingstempel op en bezorgen alles in de week van 18 t/m 23 december (week 51).

Alle informatie over de kerstbezorgdienst van de Jan van Speyk en Eliboe is ook na te lezen op www.janvanspeykgroep.nl en www.eliboe.nl .

Inleveradressen

Je kunt je kerstpost inleveren op het clubhuis aan de Oosterlandweg 2-b in Mijdrecht of Bonkestekerweg 3 in Vinkeveen (alleen tijdens openingstijden).

De overige inleveradressen (met een poster voor het raam) zijn:

Mijdrecht: Brunel 21, Buitenkruier 12, Beltmolen 14, Ambachtsherensingel 14, Nic. Vd Steenstraat 32, Alexandriet 14, Koraal 22, Dukaat 7.

Wilnis: Burg. Fernhoutlaan 3; Raaigras 3

Waverveen: Cliffordweg 9-A, Kreekrug 17

De Hoef: De Hoef Oostzijde 28

Vinkeveen: Proosdijland 17, Bloemhaven 4, Wulpenlaan 25, Rietveld 30, Baambrugse Zuwe 19.


Laatst bewerkt op: 11 december 2017 09:29

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouts starten kerstpostbezorgdienst in De Ronde Venen

De scouts van de Jan van Speyk en Eliboe gaan voor jou op pad om je kerstkaarten te bezorgen! Dit doen zij voor maar 40 cent per poststuk in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef. De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben. ,,We hopen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: