001 - Homan Zonnepanelen
Christmas in Wilnis Concert

Christmas in Wilnis Concert


Geplaatst op: 11 december 2017

Harp, gitaar, trompet, zang en dans, een vrolijk lichtvoetig kerstconcert met muziek waarvan we hopen dat u met een blij kerstgevoel naar huis gaat.

Door leerlingen en docenten van Kunst Rond de Venen (KRDV).

Het concert is op 20 december in de Willestee (van 19.30-21.30 uur), met dans van Dansschool Nicole. Er zijn prachtige blaasinstrumenten, tokkelende gitaren en heldere zang door kinderen van 7 tot …. jaar. Met afwisselend kleine en grotere koortjes, enkele solistische stukken in afwisseling met o.a. musical: Do you want to build a snowman uit Frozen tot en met jazz/pop: Fifth Harmony: All I want for Christmas is you, van K3: Jodelee tot Justin Biebers: Santa Claus is coming to town. Ook de look-a-like van Jan Smit zal gezellige kerstmuziek zingen met achtergrondkoortjes bij de haard.

Het concert wordt georganiseerd vanuit de Stichting KRDV (Kunst Rond de Venen).

En wordt muzikaal omlijst en is met begeleiding van harpiste Aimée van Delden, en Greetje de Haan piano. U kunt luisteren naar verschillende disciplines (of instrumentenklassen: o.a. harp van Aimée van Delden, zang van Greetje de Haan, hoorn/trompet van Dick Hesselink, gitaar van Leslie van der Lek, ) van Kunst Rond de Venen. De toegang voor het concert is €5,- , kaarten zijn te verkrijgen bij de kassa of via de mail gretele.rotschild@gmail.com, drankjes zijn te verkrijgen aan de gezellige bar van de Willistee.

De zaal is open vanaf 19.15 uur. Graag tot de 20-ste december!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Christmas in Wilnis Concert

Harp, gitaar, trompet, zang en dans, een vrolijk lichtvoetig kerstconcert met muziek waarvan we hopen dat u met een blij kerstgevoel naar huis gaat. Door leerlingen en docenten van Kunst Rond de Venen (KRDV). Het concert is op 20 december in de Willestee (van 19.30-21.30 uur), met dans van Dansschool … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: