Argon JO 13-4 kampioen

Geplaatst op: 11 december 2017

Afgelopen zaterdag is Argon JO 13-4 kampioen geworden na een spannende wedstrijd tegen Legmeervogels JO 13-3. Ondanks het slechte weer en de vele afgelaste wedstrijden werd er in Mijdrecht wel gespeeld. Al voor het rust signaal klonk stond Argon al met 2-0 voor en dat is uiteindelijk ook de eindstand geworden. Het was duidelijk merkbaar dat de jongens van Argon die dag maar één doel voor ogen hadden en dat was kampioen worden.

Dat doel ontstond na de 4de wedstrijd waarin de toenmalige nr1 Badhoevedorp met 11-1 door Argon naar huis werd gestuurd. Vanaf die dag werd Argon elke week sterker en sterker. De koppositie kwam dichterbij en 3 wedstrijden voor het einde was er dan de belangrijke wedstrijd tegen de koploper Hoofddorp. We moesten winnen, dus er werd risico genomen. Volle druk op de verdediging van de tegenstander wat resulteerde in een zeer goede eerste helft met een 2-0 voorsprong. De tweede helft hebben we laten zien dat we ook nog eens met het hele team zeer goed kunnen verdedigen. Eindstand 2-1 en plaats 1 was voor Argon.

Danny, Samir, Tivor, Fabian, Bart, Wladimir, Ali Hamsa, Jens, Björn, Sem, Daan, Gürkan, Thomas, Zakaria en keeper Mylan van harte gefeliciteerd. Alle supporters, trainers en leiders zijn super trots op jullie met deze prestatie.

Afgelopen zaterdag is Argon JO 13-4 kampioen geworden na een spannende wedstrijd tegen Legmeervogels JO 13-3. Ondanks het slechte weer en de vele afgelaste wedstrijden werd er in Mijdrecht wel gespeeld. Al voor het rust signaal klonk stond Argon al met 2-0 voor en dat is uiteindelijk ook de eindstand … Lees meer »