01 - Nooit Gedacht
Vrijdag laatste Bandbrouwerij van 2017 in N201

Vrijdag laatste Bandbrouwerij van 2017 in N201


Geplaatst op: 11 december 2017

Aanstaande vrijdag 15 december is de laatste Bandbrouwerij van dit jaar in N201.

N201 is een paar weekjes gesloten rond de feestdagen voor onderhoud en dat soort dingen maar de laatste keer is natuurlijk extra speciaal met onder andere een live optreden van “Tobacco Flavoured Kisses”

Het was weer een bewogen jaartje voor de Bandbrouwerij. Veel nieuwe gezichten hebben de weg naar de wekelijkse muzikale broedplaats gevonden en er is veel goeie muziek gemaakt, veel gelachen en er zijn veel nieuwe vriendschappen ontstaan. Daarnaast hebben diverse bands en muzikanten die we vaak zien bij de Bandbrouwerij opgetreden in café Joppe, op het Flowerfestival, Swag aan de 2e Zijwag in Mijdrecht en zelfs tijdens de Feestweek Aalsmeer! Bovendien is De Bandbrouwerij nu ook maandelijks te vinden in Mijdrecht zodat ook daar alle muzikaal talent sinds kort een plek heeft om elkaar te vinden en samen te jammen.

Een aantal muzikanten speelt in eigen bandjes en een daarvan is het nog piepjonge Tobacco Flavoured kisses. Opgericht in 2015 en geïnspireerd, door zowel het geluid van de 60’s als moderne rock en grunge van bands als Arctic Monkeys, The Strokes en The Beatles levert dat een lekkere catchy eigen sound op waarmee de band de vaderlandse podia gaat veroveren! Aanstaande vrijdag is de band te zien tussen de jamsessies door op het podium in de zaal en daarnaast kan er natuurlijk volop gejamd worden door iedereen die dat maar wil. Publiek is uiteraard ook welkom om te komen luisteren, drankje te doen en te zien hoeveel muzikaal talent er momenteel is in de regio. Bovendien staan er mooie nieuwe speciaalbieren op de kaart en wordt er gratis bittergarnituur rondgedeeld om de laatste avond extra gezellig te maken.

N201 is vrijdag open vanaf 20:00, toegang is gratis. Meer info, foto’s en filmpjes zijn te vinden op de facebookpagina van De Bandbrouwerij: https://www.facebook.com/bandbrouwerij

Laatst bewerkt op: 11 december 2017 19:50

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag laatste Bandbrouwerij van 2017 in N201

Aanstaande vrijdag 15 december is de laatste Bandbrouwerij van dit jaar in N201. N201 is een paar weekjes gesloten rond de feestdagen voor onderhoud en dat soort dingen maar de laatste keer is natuurlijk extra speciaal met onder andere een live optreden van “Tobacco Flavoured Kisses” Het was weer een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: