001 - Escaperoom aglemeen
Lever uw DE punten in voor pakken koffie voor onze voedselbank

Lever uw DE punten in voor pakken koffie voor onze voedselbank


Geplaatst op: 11 december 2017

De Lions clubs zijn landelijk weer de actie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie.

Ook de Lions clubs Vinkeveen Waverveen en Mijdrecht Wilnis zijn lokaal deze actie gestart om onze eigen voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen met koffie in deze moeilijke tijden. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen. Koffie bederft niet en wordt dan ook maar zelden aangeboden door supermarkten en andere toeleveranciers.

Lever ook uw oud & vreemd geld in!

De actie is ditmaal gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt door de Lionsclub omgewisseld in euro’s. Voor iedere 10 euro kan in de 3e wereld een arme blinde gratis aan staar worden geopereerd, waarna zij weer normaal kunnen zien, werken en leven! Dankzij deze actie is er nu een prachtige bestemming voor uw oud en vreemd geld.

Duizenden DE punten zijn al ingeleverd. Hartelijk dank voor deze donaties maar we zijn er nog niet. Daarom roepen we iedereen nogmaals op: “haal uw keukenkastjes, laatjes, potjes, doosjes overhoop en doneer uw DE-waardepunten voor de voedselbank in onze gemeente en uw oud & vreemd geld om 3e wereld blinden hun zicht terug te geven!”.  

Inzameling tot eind december

Uw DE punten, bij voorkeur geteld, en uw oud & vreemd geld kunt u t/m eind december inleveren op de volgende adressen in Vinkeveen: Jumbo, Albert Heijn, Maria-Oord (receptie), drogisterij De Bree, SMC De Bron en De Groentehal. In Mijdrecht:: Albert Heijn vestiging op De Passage 26, Boni, Hema, Smit Visdelicatessen, of op doordeweekse dagen van 9.00 tot 14.00 uur bij de Voedselbank De Ronde Venen (gebouw De Eendracht). In Wilnis: Jumbo, Eet- en Drinkcafe De Buurvrouw en in De Hoef bij De Strooppot.

De Lionsclub Abcoude zal tevens de waardepunten huis aan huis ophalen in januari tegelijk met hun jaarlijkse snertactie.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lever uw DE punten in voor pakken koffie voor onze voedselbank

De Lions clubs zijn landelijk weer de actie ‘Koffie voor de voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie. Ook de Lions clubs Vinkeveen Waverveen en Mijdrecht Wilnis zijn lokaal deze actie gestart om onze eigen voedselbank De Ronde Venen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: