02 - Senior  sportief actief 2e week

Bewonersoverleg Zijdelwaard Uithoorn op 25 januari


Geplaatst op: 16 januari 2012

Volgende week woensdag 25 januari vindt het Bewonersoverleg Zijdelwaard weer voor het eerst dit jaar plaats in de Schutse, de Merodelaan 1.
De aanvang is 19.30 uur.
Op de agenda staat o.a. de vernieuwing van het Winkelcentrum en het thema Jeugd en overlast. Het bewonersoverleg Zijdelwaard heeft als functie om u als bewoner van de Zijdelwaard de gelegenheid te geven andere bewoners te treffen en met elkaar van gedachte te wisselen over de leefbaarheid van de buurt en uw wensen kenbaar te maken.
Het bewonersoverleg maakt deel uit van het buurtbeheer Zijdelwaard, waarin vijf bewoners namens het overleg aan meedoen.
Geïnteresseerd?
U kunt de agenda en bijbehorende stukken opvragen, door een email te sturen aan: cparlevliet@cardanus.nl En anders graag tot ziens op 25 januari a.s. om 19.30 uur in de Schutse.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewonersoverleg Zijdelwaard Uithoorn op 25 januari

Volgende week woensdag 25 januari vindt het Bewonersoverleg Zijdelwaard weer voor het eerst dit jaar plaats in de Schutse, de Merodelaan 1.De aanvang is 19.30 uur.Op de agenda staat o.a. de vernieuwing van het Winkelcentrum en het thema Jeugd en overlast. Het bewonersoverleg Zijdelwaard heeft als functie om u als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: