01 - Nooit Gedacht
Zakenvrouwen DRV sloten 2017 gezellig af

Zakenvrouwen DRV sloten 2017 gezellig af


Geplaatst op: 12 december 2017

Heerlijk eten en in een gezellige sfeer netwerken. Zo sloten de Zakenvrouwen DRV donderdag 7 december het jaar af op hun kerstbijeenkomst bij Restaurant Boven Water in Vinkeveen. Tussen de gangen door verzorgde Patrick Hesse een popquiz wat een hoop hilariteit, hoofdbrekens en leuke prijsjes opleverde. Mieke de Fotovrouw legde de avond op beeld vast.
Zakenvrouwen DRV kijkt terug op een geslaagd jaar met boeiende bijeenkomsten bij onderneemsters, interessante sprekers en intervisiebijeenkomsten. Diverse nieuwe vrouwen sloten zich afgelopen jaar aan bij het netwerk. Daarmee is het een gemêleerde groep ondernemende vrouwen, van zzp'ers en managers tot eigenaren van (middel)grote bedrijven in uiteenlopende branches.

Komend jaar volgt wederom een interessant programma. Ook lid worden van Zakenvrouwen DRV? Kijk op www.zakenvrouwendrv.nl voor meer informatie.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zakenvrouwen DRV sloten 2017 gezellig af

Heerlijk eten en in een gezellige sfeer netwerken. Zo sloten de Zakenvrouwen DRV donderdag 7 december het jaar af op hun kerstbijeenkomst bij Restaurant Boven Water in Vinkeveen. Tussen de gangen door verzorgde Patrick Hesse een popquiz wat een hoop hilariteit, hoofdbrekens en leuke prijsjes opleverde. Mieke de Fotovrouw legde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: